By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Ezt most előbb cseréltem, akkor szoktam mikor már semmi nem jön belőle :rofl:

1 kedvelés

Nem szerintem szűk lenne…a se két oldalról nyomja fixen a levegőt

4 kedvelés

Aha, még mindig nem értem ezeket a levegő áramlási mizériákat :laughing: és akkor melyik lenne jó János? Vagy vegyek még egy v9-et? :sweat_smile:

1 kedvelés

Szerintem ha a v9-et az egy nagy lyukkal használja Ivett és nem a két naggyal, akkor nem lenne szűk az SE. Legalábbis ahogy emlékszem

3 kedvelés

Ha neked az bejön inkább vegyél abból mert a 7-8 nagyon messze van tőle ízre variálhatóságba majdnem egál a Se meg tök más azt nehéz eldönteni,hogy neked az jó lenne-e…

3 kedvelés

Ah értem, akkor nem keresgélek, veszek még egy v9-et :grinning:köszi

2 kedvelés

lehet …de a se 2 pici lyukon szív…

2 kedvelés

de ha gondolod ki próbálhatod nálam mind…

1 kedvelés

Hát lehet élek a lehetőséggel, vagy ha kirándulunk. Jövő hónap be van tervezve :blush:

1 kedvelés

én már csak a héten kirándultatok de én már nem megyek. Csak ősszel.

Lemaradtam, majd akkor ősszel. És majd beiktatok egy külön látogatást hozzád :blush:

ja és igaza van @Peva71 most próbálom a te beállitásod a v9-en és hasonlítom össze a SE-vel igen egyforma…Bocsi!

3 kedvelés

Na akkor, amelyiket lehet kapni :joy:

1 kedvelés

V9—és SE… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Viszont a SE nekem th-sabb :blush::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Igen, az se valahogy más. Karcosabb mint a v9. Egyszer már hasonlítottam valahol a dvarw hoz

1 kedvelés

ez sértés… :slightly_smiling_face:

Lehet én vagyok az egyetlen, de engem SE nem győzött meg :thinking::slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nem hiszem…szerintem is jobb a v9.De azt csak ilyen házi használatra vannak…melóba keményen kell nyomni ott a SE-csapat muzsikál. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Már párszor nagyon felmérgelt, úgyhogy itt valószínűleg lesz majd egy eladó V9. :sweat_smile:

1 kedvelés