Hát igen, eleje…szombaton lesz 3 hónapja
Amik nekem “hazavágják” az ízt, és a th-t: kv, kóla, fűszeres kaja, cukorka (negro is), fogkrém, zájvíz, gejl sütemények. De szerintem ez majdnem mindenkit sújt. Pl. egy kevésbé ízes Kentucky (pont jó példa) meghal ezek után egy időre.
Egy fűszeres, vagy túlaromázott cucc kevésbé hal el. Csak az nem esik annyira jól.
Kv mellé kv-s liquid az meg halott ügy
V9-ből kóstolom a villamost éppen. Mondom én, hogy desszerttank! Abban zseni.
Kedves @Peva71 valahol mondta,hogy 2-es magra teker…át tekertem az összes baykam 2es magra és az 1.2 afc-re Arra jutottam ezeknek tök mindegy 2-2.5mag melyik afc finom így is…ami hoz az ízen a vatta…de ez meg hangulat függő…
Én meg kipróbáltam 2.5 maggal
És egyetértek! A vatta a lényeg. Mondjuk eddig amiket próbáltam mind jó volt hozzá, csak bp mods vatta nem igazán jött be elsőre, fura íze van. De még próbálom majd más liquiddel
Például a Se nél ha 2.5tekerést nyitok a lé szabályzón nagyon jó íze lesz.A V9 is tök nyitva a legjobb…A gyümis levesről nem tudok nyilatkozni…Jó tankok az a lényeg.
Pont most próbálom kitalálni mivel tudnám megmagyarázni, hogy kell nekem egy v8 meg egy se. De egyre inkább az jön le, hogy a bájkák nagyon kezes tankok, szóval lehet eladom a többi cuccot és fan leszek én is.