By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Nagy a kísértés :rofl::rofl::rofl:várakozó állásponton vagyok most :grin:

6 kedvelés

igen én is túl szélesnek ítélem így lehet,hogy nem olyan az íze ami nekem jó volt már hasonló kazánom nem lett barátság.

5 kedvelés

A hétfőt vártam nagyon,na nem a meló miatt :rofl::rofl::rofl:erre holnaptól pest .4ker.:rage::rage:
Mától inkább a csütörtök lesz a kedvenc napom azt hiszem :rofl:

5 kedvelés

megyek arra a héten majd integetek… :wave:

3 kedvelés

Köszönöm ott leszek megismersz majd :rofl:

3 kedvelés

És megérkezett amire vártál? Muti!!! :heart_eyes:

2 kedvelés

Nem sajnos :pensive:csütörtökön jövök haza ,a csajoknál az irodában fog várni rám :grin:

3 kedvelés

Tudják mi lesz a csomagban :grin:megint megkaptam amit szoktam tőlük :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Rendeltem egy Se-t még nem ért ide de azon gondolkodok kéne venni még egyet csak nem visszrá a lélek mert az már elég beteg dolog… :slightly_smiling_face:Vagy nem? :thinking:

1 kedvelés

Dehogyissss nehogy azt gondold :rofl::rofl::rofl:minekaneked? Vanmá:rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Ez az még nincs is…akkor lehet… :rofl:

4 kedvelés

Pár napja beszéltük nem ? Jóból minimum kettő :grin:nem rábeszéllek csak na :grin:

4 kedvelés

Igaz igaz megyek veszek még egyet amig van… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

El ne kiabáld mert elkapkodják :stuck_out_tongue_winking_eye:spuriiiiii

4 kedvelés

Vennék de tudod …ez a hónap már nem jó mert megigértem :rofl:igaz azt bebuktam :blush:

3 kedvelés

Kitartás már csak pár nap… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Igyekszem ezzel nyugtatni magam én is :grin:

3 kedvelés

Azt addig a csajok elszivják… :grin:

1 kedvelés

Na adok én nekik mit …ni akkor :rofl::rofl::rofl:tudják ez a mániám ,vigyáznak rá:smiling_face_with_three_hearts:
Na meg a kaktuszos liquid amit szoktam vinni…mert khm cukik a csajok​:stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Erről beszélek… :grin:

1 kedvelés