By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Ó…pénz az csak :rofl::rofl::rofl::rofl:és a boldogság ? :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Hát remélem is. Jac vapour sandstrom volt a másik jelölt, de az már van feketében. Majd legközelebb. :rofl: :grin: Meg a pelso klón is játszott, de nem akartam még egy feketét. Majd legközelebb. :rofl:

3 kedvelés

Nem tudom a v2 milyen lehet, elvileg az már festett. :thinking: Lehet a v1 jobb, az szebben csillog :rofl:

2 kedvelés

Aztaaaa…!!! 170 euró… Úgy látom, itt nem babra megy a játék…

2 kedvelés

Mire haza ér 200 :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Az még 180 sincs :grin: így már jobban hangzik :wink:

3 kedvelés

Amikor én vettem a görögöknél 200ba volt mire ide ért.

2 kedvelés

Most olcsóbb, és ingyenes a szállítás ha valakit érdekel :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

aki kapkod így jár :rofl: :rofl:

3 kedvelés

Ki kell várni, ki mit tesz fel ,és mikor :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Nem nagyon érdekel…
money GIF

6 kedvelés

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:így kell ezt

4 kedvelés

Gondoltam megosztom a folytatást: - a megoldás ha a leendő V9 tulajdonosokkal megtörténik az ilyen mint velem, mert ahogy látom leszünk itt egy páran V9 tulajok! :wink: :smiley:
Mint írják a Olaszok, lapos végű csavarhúzóval lesimították a felső sarkát (vagy élt), majd 800-as szemcseméretű csiszolópapírral lecsiszolták, így a műtét után ez a hiba nagymértékben gyengült! :index_pointing_at_the_viewer: :facepunch:
Schermat

5 kedvelés

Ilyen a klón na de egy polirozást megér amúgy patent …

3 kedvelés

Hát ja. :rofl:

Pay Day Money GIF

Szja visszatérítés után. :grin:

4 kedvelés

Abból kiestem…nekem minden nap ünnep ha a fiam átölel a többi sza@t sem ér…

6 kedvelés

Tamás ajánlására:

Ma kerestem a 3as tekerősegédet de csak a 2.75 van meg igy azon tekertem meg a ByKa-t 0.3-as kanthalal és ez ís jó így elmondható hogy 2-es magtól 3asmagig kíváló tank. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Hát az enyém abban a korban van, hogy jó ha hozzámszól, nem hogy ölelés. :rofl:

Szóval nekem marad az szja. :grin:

4 kedvelés

Később vissza tér az ölelhetnék…én is ölelném fatert ha lenne…

6 kedvelés

Nézem de nem találom, látom elfogott a Bááájjjjjkkkkaaa V9, mindkét Olasz barátunknál! :thinking:
Nem is értem én ezt! :joy: :rofl:

4 kedvelés