By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Csak a boxot veszed?

2 kedvelés

komolyan mondom már vagy 150k ig pakoltam a kosárba be dobtam egy dani minit is de sok lenne ez szerintem már​:sweat_smile::joy:lehet a dani helyett lesz a le petit box jo az nekem árban megfelelő és szép is​:wink:

3 kedvelés

nem csak a box a byka is benne van meg pori az asszonnynak a gtx be​:sweat_smile::grin:veszek neki is valamit ki ne dobjon​:joy:

5 kedvelés

Én szeretem bár a szoftvert lecseréltem… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

mit raktál bele ha szabad kérdezni?:blush:

1 kedvelés

Csak szoftvert a deszka maradt wismec…egy custom szoftvert hasonlit az articFoxra csak tovább fejlesztett…

2 kedvelés

a gyári nem volt jó egyébként vagy mi miatt cserélted ki,az ujabb le petit boxban ugyan az van mint az elődjében vajon vagy mi a külömbség a 2 box között.Ahogy nézem külsőleg egyforma formavilágot kapott.

1 kedvelés

De jó a gyári is csak úgy ez a hobbym.Belül nem tudom milyen az új kivül ugyan az…bár könnyebb

3 kedvelés

Azért nézd meg itt is ha jó az első széria is elég olcsó:
https://www.vaponaute.com/
https://www.vaponaute.com/en/vaponaute-hardware/46-la-petite-box-3662572958034.html

2 kedvelés

Na ilyet nem szeretnék

Pedig jó cucc

2 kedvelés

Ss Ben igen ,de az arany ? Nem az én világom :blush:

3 kedvelés

Ja stabfa az egy sza@ azt hitem a vaponaute…

3 kedvelés

Dehogyisssss :rofl::rofl::rofl::rofl:már lecsekkoltam a réz stabfát is :rofl:

2 kedvelés

a videó végén látható mennyit ér… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

igen csak ugye ha van szállítás is akkor lehet ugyan ott vagyok​:wink::blush:vagy nem én már nem tudom​:sweat_smile:

1 kedvelés

Bakker most érek haza a maszek melóból és már az újdonság tankokat ,módokat látom ha belépek​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

ss ben vegyünk 2 @Zolika valahonnan​:sweat_smile::blush::wink:

1 kedvelés

Olyan stabfát nem :stuck_out_tongue_winking_eye:esetleg mást ? :grin:

3 kedvelés

a le petit boxot mondom ss ben​:sweat_smile::blush:vagy van az is neked

4 kedvelés