A 22 is jó
rdl-re használható ízek milyenek?
Úbanyek van Chariot. Esse kellett volna meglátnom. Tönkretész, ember
Nem szeretnék róla nyilatkozni Eszem ágában sincs ilyen gyalázatot művelni vele, mint rdl! 1,2 esetleg 1 mm, kifejezetten tetszik a szűkebbik véglet belőle, pedig 1,2 alá nem nagyon szoktam menni, az már nekem horpadós.De végül is rokonok ők ketten
Kicsit komolyabbra véve, ez volt az egyetlen tank, amiből a Banana Joe nem volt gyomorforgatóan èdes, tényleg tud gyümölcsös dohányként viselkedni. Szóval nem tudom, mire gondoltál, de gyümölcs/desszert fronton akár szélesebb levegővel is szépen domborít, nem szirup belőle minden. Dohányost viszont nem szívok rdl. Egy próbát megérne, már csak az érdeklődés miatt, de nem nagyon lesz időm még 2 hétig szöszölni bármivel is, kedves munkáltatóm próbálja eltenni láb alól a dolgozóit, megspórolva az év végi kifizetéseket( ők úgy nevezik:‘túlóra’. Hát… járjanak a kedves rokonaik 7nap 12órát 1 nap pihenővel, az is éjszakás-nappalos átforgással )
Kitartás…
Abban igazad lehet (ezért nem vettem eddig 22-est,mert így gondolom én is) a chariothoz hasonló az meg van…na majd ki gondolom.
Köszi!
Az a chariot elég menőn néz ki és az acanával is régóta szemezek, hogy lehet így spórolni?
Gondolj arra, a nemzetibe már nem kell menned
5 éve mást sem teszek, csak ezzel nyugtatom magam.
Segített? Mert akkor én is kipróbálom. Összeszámolom, mennyi pénzt nem költöttem cigire. A többit letojom, nem iszom el, nem költök kétes erkölcsű hölgyekre, még a családi veszekedések is úgy zajlanak, h 'már megint dolgozni mész,te mocsok…!!!@#$$#!!! ( nem ám ingyenélő naplopó, egész nap a TV előtt a kanapén…) Még rettenetes pénznyelőnek is csak gyereket tartok Se zsiráf, se egzotikus hüllők, pffff
Persze, persze, de a 1x. RTA-t már elég nehéz megmagyarázni.
" Öööö, de anyus, kellett az új modra!!??? "
Tejjessen mindeggy,úgyse hallaccik beszéd közbe mijen lyé.