Szerintem a Bombo-t senkinek nem kell bemutatnom. A gyümis oldalról szerettem volna első tesztként írni pár sort.
40 ml aroma érkezik 120 ml flakonban (van belőle 20/60 is), 5-15 nap érlelési időt írnak neki.
Az íze és illata fenomenális és nagyon intenzív. Amit nem láttam a shopok leírásában, hogy hűsítős, nem is kicsit. Az első slukkoknál lefagyott az agyam is.
Az íze. Tényleg benne van az eper a málna és a ribizli. Beszíváskor az egészen savanykás ribizli íz, néha volt az a citromba harapós arckifejezés, majd a torok lefagy, kifújáskor és utána pedig elönti a szájat az édes eper és málna kombója.
Az illata. Nagyon édes eper-málna illata van és nagyon erős, délután a kocsiban elpöfékelt pár slukk illata még másnap is érződött. Az asztalra lerakott készülékből is érezni a finom illatokat.
Egyetlen rossz dolgot tapasztaltam vele, eléggé kokszol.
Összegzés: Számomra nagyon tetszett a savanyú és édes ízkombó a hűsítéssel együtt is. Bekerül a rendelek meg belőle dobozba. Porlasztós készülékekbe nem ajánlom, gyorsan hazavágja az amúgy se olcsó porlasztókat.