Figyelek én is
6 kedvelés
A Latakiát nagyon ajánlom belőle!! Nekem az eddig kóstoltak közt a legfinomabb!!
7 kedvelés
Csak magadnak teszel jót!!
5 kedvelés
Liquidhall oldalán külön menürész van aromának és koncentrátumnak. Milyen az a koncentrátum? Van köztük longfill is
2 kedvelés
Mind két kategória ugyan az … aromák . igazából a longfill is aroma
4 kedvelés
Hivatalosan az aroma az “csak aroma”
A koncentrátum az pg-vel felturbózott aroma,aminek rövidebb az érési ideje.
Ha jól tudom.
6 kedvelés
Jól… Még azt is hogy hivatalosan
6 kedvelés
ha az utolsó üveg liquidet vennéd (valamilyen oknál fogva [bár ne legyen ilyen]) akkor milyet-melyiket választanád?
nálam ez jelenleg a top, ha nagyon muszáj egyet választani. Számomra tökéletes maracujaíz, valahogy elérték, hogy ez a kicsit markáns savasság átjöjjön belőle amellett, hogy nagyon aromás. Az ananászt én nem annyira érzem ki benne, de nekem ez pont jó, kevésbé aromás, vagy gyengébb löttyöket is feljavít. Egyszerűen mindent jobbá tesz.
A többi kedvenc:
- maryliq blueberry watermelon lemonade (közepesen édes, enyhén dinnyés, inkább bogyós, mint blueberrys tea fless)
- aisu peach ice (közepesen édes, bár van, amikor édesebbnek érzem, abszolút barackíz, kicsit gumicukros, finom! nem köhögtet.)
- bar juice white peach razz (echte haribo béka. közepesnél egy picit édessebb, abszolút gumicukros, a málna inkább gumicukor hatásban jelenik meg)
- yeti grape (teljesen jó szőlő, olyan, amilyennek lennie kell)
- bar juice strawberry ice (eperízű és valóban hűsítő. nem mentolos ízzel hűsít, hanem ahogy kell. szuperkönnyű, selymes íz. tartós eperszörp. anyukám valaha volt eperlekvárjára hasonlít. tökéletes.)
- bar juice strawberry banana (zacskós kubu, természetesnek ható banáníz és egy kis eper mellé)
8 kedvelés