https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1jOmcu2ktvpiECyC8tFGrjWOdp2jSDDyi?usp=drive_open
@Vaperina_Kinga le tudja már játszani a drive beépített lejátszója is normálisan? Mert 2018-ban még eléggé nyüglődött vele, valószínű a konvertált formátum miatt (.mkv). De lehet attól is, ha alacsony a sávszélessége valakinek.
Ha most is döcög vele a drive beépítettje, akkor mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy simán le is tudja tölteni és a gép, vagy telefon, “.mkv” lejátszására alkalmas playerével (most már mondhatni mindegyik alkalmas) simán le tudja játszani. Ha bármi probléma lenne ezzel kapcsolatban, akkor sikítsatok nyugodtan és segítek.
Köszönöm @Zoltan! Nekem lejátazotta szépen. Őszintén szólva már nem emlékszem mi volt 2018ban. De most jónak tűnt.
HIDEG Kinganéne, hideg, mert így télen raktam fel valamikor Neked is akkor küldtem át. Csak páran panaszkodtak, hogy akad, nem indul, stb, a beépített lejátszóval, ezért is állítottam át letölthetővé.
De akkor ezek szerint azóta fejlesztett a Google is a playeren. Valójában tényleg nem ér ennyi szót, nem aggódom túl. Ha megy, akkor okés, ha nem akkor kiáltsatok. Csak próbálom terapizálni a szűkszavúságomat
Igen, úgy néz ki illetve “ha jól látom” a YouTube Playert használják
Igen, az nekem is szemet szúrt, hogy kábé 1 éve a drive integrált videólejátszójának a felülete átváltott “jutyúbosra”, de úgy véltem, csak külcsínt váltottak. …legalábbis nem nagyon látom logikusnak, hogy ha a Goggle-nak a tulajdonában van a világ egyik legjobban felfejlesztett integrált playere (YouTube), akkor a tárhelyoldalának a felületén másik lejátszót integrálna…bár lehet, hogy csak én vagyok naiv, hogy a Google-től logikát várok
Ellenben az .mp4-en és az .flv-n kívül a többi formátum gördülékeny internetes megjelenítésével pár éve még eléggé el voltak maradva (akadt, fagyott, csíkozódott, stb.). Számomra is meglepő, de úgy látszik kezdik utolérni magukat
Nálam csak letöltve lehetett. A telekom legolcsóbb csomagja biztosan kevés sávszélességet ad. Na meg a cookiek. Azokat folyton- folyvást mindenhol engedélyezni kell, addig még elolvasni sem engednek semmit. De ha letörlöd őket, akkor mndenki kezdi elölről, hogy kérünk engedélyezzed a cookiekat.