napi 16-18ml 3,5mg/ml aromamentes liquid-del havi kb 2k-ra jövök ki…ez éves szinten 24k. Így több szempontból sem aggódok
Szia
Korábban már olvastam az erről szóló posztodat! Bár nem tudom milyen megfontolásból tértél át erre a módszerre, de nem vetem meg, sőt! Talán egyszer én is kipróbálom, addig viszont maradok ezen a vonalon. Nincsenek káros szenvedélyeim, így csak ez az egy van, már ha a vapelést nevezhetjük annak. Számomra ennyi kényeztetést megérdemel a testem! Én azért durvábban tolom 70/30/18mg/20%/ MTL ami napi szintre lebontva kb. 5-7ml
Nálad olcsóbban itt szerintem senki sem vapel ![]()
de ez jó.
Én ha nem aromáznék, akkor is kellene a 18 mg ![]()
(Plusz pont a kivonatokat szeretem…)
14éve nekem is kellett a 18mg, az egyik napról a másikra átszokás miatt…na meg az akkori gyengusz teljesítményű hardverek sem voltak a mai nívón. Mondjuk érdekes, hogy neked a hardveres fejlődés sem vitte valamelyest lejjebb az elvárt mg/ml dózist ![]()
Ez a saját hülyeségemből is adódhat, de 12-14 alá nem mentem kísértelképp sem.
Szia!
Én dettó! Anno 18mg kezdtem DL-ben amit máig tartok MTL-ben! Egyszer probáltam lejebb menni, de nem hozta azt a fielinget úgy, hogy maradt a rég jól bevált recept
Nekem a fokozatosság volt a titok nyitja. Már 2-esnél járok. ( Igaz, nem 18-ról indultam. ) 0-ás a cél, de nem sürgős…![]()
Ok, 24-eztem régen, meg 30….. ![]()
![]()
de vacakabb hardverekkel…..
Én ezen a téren szerencsésnek mondható vagyok mert legelőszőr 2004-05 tájékán egy holland techno afterpartin a „cigi” mellett egy gőzölgő rúd is kőrbejárt, amit betudtam egy számomra ismeretlen módosító szernek így beleszippantottam, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez olyan, mint a cigi. Utána érdeklődtem majd a sátor melletti büfében bemutatták ennek a nagytesóját ami egy asztali cucc volt egy isteni karamelles dohány ízzel ami talán az RY4 elődje lehetett. Nagyon élveztem! ![]()
A megszorítások margójára!
Mind annak ellenére, hogy minket vapereket szinte ellehetetlenítettek, most érzem igazán azt, hogy kitágult a látóköröm, és egy olyan, még számomra ismeretlen főként nyugat európai primőr aromákat és egyéb összetevőket, eszközöket sikerült megismernem, beszereznem, amit eddig soha! Írhatnám azt is, hogy kifejezetten jót tett velem, velünk a kormány, hisz az eddig ismert nagy márkákat magam mögött hagyva egy új Vapevilág felé sodort. Élelmes a magyar hisz mi mindig, minden helyzetben megtaláljuk a kiskaput!
Látoköröm kitágulását főként a Vaperina oldalán kialakult emberséges, összetartó közösségének és nem utolsó sorban az oldal Üzemeltetőinek köszönhetek! Ezúton is köszönöm Nektek! ![]()