na lehet a következő rendelésembe beugrik egy a kosárba
Érdekes ez az aroma szitu…csak találomra aromaparadise-on megnéztem a pisztáciás dohány véleményeket. Nem édes, édes, túl édes, erős a pisztácia vagy gyenge, ugyanez a dohány ízre…van ott minden. Mondjuk ettől függetlenül mindenkinek bejött…ami ritka.
Számít a hardver és az ízlelőbinbók hozzáállása…ami igy rögtön rengeteg fajta ízélményt adhat. Ezért is lutri az első kostolás. 3200ért 15ml aroma, 25%-ban keverve 60ml-re felöntve szerintem nem olcsó, de ha bejön akkor ott a 30ml-es amit 20%ban kell “csak” keverni…ami szintén zsebbe nyúlós, de akkor már biztosra mehetsz.
Arról nem is beszélve, hogy mibe kerülne ha az interspáros lapátos pisztáciából szeretnél 1 hétig pisztácia ízt érezni nonstop
Azaz igazság, hogy nagyon kezdő vagyok szóval nem nagyon értem miről írsz (kokszoljon) vagy csak gondolom, hogy előbb kell cserélni porlasztót az édesebbnél?
Az édesebb ízek gyorsabban csinálnak egy szenes égett réteget (koksz) a porlasztóban lévő dróton, így az hamarabb tönkremegy.
én is olvastam a véleményeket róla, jót szórakoztam, mint ha mindenki mást szívna . Igaz nagy tragédia nem történik ha nem jön be, drága Uram biztos elfüstöli
A Pistachiot én is javaslom. Bekeverés után kb 2 hétig érezni a a dohányt, de szép lassan kikopik.
Kedvenc desszertek: Antimatter Deuterium, BRHD Cinnarol, BRHD Smores, Don Cristo Custard, Pistachio és XO (Én úgy érzem, hogy mindegyikből kikopik a dohány)
Számomra mindegyik durván édes Mato RDTA-ból fogyasztva, így 2 desszert közé mindenképp kell egy gyümölcs vagy mentol nap számomra.
Szerk: Tény, hogy egy aroma intenzív legyen, az 50%-ban múlik a levesen, a másik 50% a hardver. És desszert ízek mellett egy vagyon lesz a podfej
Ezeket tudom ajánlani:
- KC Don Juan Reserve / pekándiós torta
- KTS Black Edition Golden Buzzer / Áfonyás-szedres fánk
- KTS Wizards Sauron / képviselőfánk
- Adam’s Vape / Pistachio Cannoli
Köszönöm szépen
Ha igazán édesre vágysz és nem gond a napi porlasztó/tekercs csere akkor Capella Chocolate Glazed Doughnut. De bármelyik Cloud’s of Lolo-t tudom jó szívvel ajánlani, mindegyik finom és édes. Bár már nem igazán beszerezhető.
Köszönöm szépen
Azért naponta nem akarnám cserélni annyira tönkreteszi az édes íz?
Csak a csokis ízek ilyen brutálisak. Viszont cserébe az említett csokis fánk nagyon finom. Sokáig a kedvencem volt, még most is, csak a rendelésig nehezen jutok el. Basszus nem jut eszembe most semmi amiket szoktam ajánlani. Egy biztos, haza felé be kell ugranom most már a Sparba igazi csokis fánkért.
Nekem is megjött hozzá a kedvem
Semmi dohányt nem éreztem benne.
Na akkor pont jó lesz, bár a pisztáciás canollin is gondolkodtam. Na majd “cukrászdát” nyitok otthon
Solub mythologique kitsune is finom, 10%-ban kevertem be (sós karamella, de nem durván sós)
Ó azok az Angolok sós cukor bezzeg a kajába meg nuku íz
A csokis sós perec szerintem rosszabb
meg még amire nincs emodzsi
Köszönöm mindenkinek a válaszát