Sziasztok,
a héten kipróbáltam egy (számomra új), s a vaperinán is ritkán hivatkozott görög webshopot.
Én főként Steam Train fillt/aromát kerestem, de forgalmaznak Liqua (évek óta nem láttam már…), s kisebb, számomra ismeretlen brandeket is. Hatalmas választék nincs, viszont a Steam Train esetében pl. eléggé széles a paletta (feltételez valamilyen kapcsolatot a ciprusi gyártóval).
Vannak eszközök is, podok, alkatrészek, alap szortiment, azért egy pár percet el lehet nézelődni az oldalon.
30ml-es shortfillek 6.5+ eur,
60ml-esek 10+ eur,
120ml-esek 14+ eur körül alakulnak.
Az akciók között inkább eszközök és alkatrészek vannak, ezek áraival annyira nem vagyok tisztában más forrásokból, de így ránézésre van köztük pár megfontolandó deal.
Felhasználói élmény tekintetében kedvencelés és a basic funkciók elérhetőek, a felület átlátható, használható, igényesen van angolra fordítva, nem bugos, nem esik szét. Rendes képek is vannak a leírások mellé.
A hírlevélre feliratkozással érvényesíthető egy 15%-os kupon, én ezzel nem éltem, de a lehetőség adott.
Szállításra holnapi napot ígértek, de egy nappal korábban jött. Az alap ár 10eur, de négy opció van (két UPS és két DHL). Az olcsóbb DHL-t választottam (15eur), ezzel NÉGY nap alatt ideért a csomag. Ami igazából 3, mert 2-án adták fel, elsején rendeltem. UPS nem tudom, hogy hogy szállít itthon, viszont a DHL-lel már volt tapasztalatom és esetükben lehet valahanyadik automatikus értesítő után csomagpontra kérni a rendelést, ami nekem sokkal kényelmesebb, így most is így történt. Megkaptam a nyitókódot, kinyitottam és viszlát.
Ajándékot is kaptam a rendeléshez, egy Steam Train logóval ellátott, füles, kis kézi vászonzsákot kaptam, amire egyáltalán nem számítottam, és pozitív gesztusnak értékelem, mindenképpen hasznosabb, mint a panda hűtőmágnesei (amik amúgy szintén kedves gesztusok).
Remélem hasznos infót hoztam a közösségnek!
Vape napot!