Aromamester.hu

Sziasztok :slight_smile:

Eltelt, kb. 2 hét és megnéztem milyenek lettek az aromák amiket az Aromamestertől rendeltem.
Egy nagyon nagy pozitív csalódás ért.
Az aromák ízei igazi old school feeling, mint a régi TPA aromák úgy 7-8 éve :slight_smile:
Amiket rendeltem;
Charlie Tobacco.
5%ban kevertem. Igazi férfias dohány, kicsit édeskés, kicsit száraz, egésznapos használatra is tökéletes szerintem.

USA Mix.
10%ban kevertem. Igazi Retro íz :slight_smile: mint az előbb említett 7-8 évvel ezelőtti aromák.
Régóta kerestem ilyen USA Mixet.

KML.
Ez is nagyon jó.
Egy kellemes dohány, enyhe karamellás-vanilliás beütéssel, ( leírás szerint ) bár ezek olyannyira nem érezhetőek ki külön, de egy mindennapos élvezetes dohány íz. Nekem ez is bejött.

Chesnut Indian.
2.5%ban kevertem. Egy tökéletes gesztenyés dohány!
Nagyon meglepett ez az íz, mert annyira jó kis párosítás a dohány és a gesztenye, ez egy állandó, mindennapos nagyon szerethető íz :slight_smile: megvan az egyensúly, nem kell félni a gesztenye ízétől. Fínom!

Tehát az eddigi tapasztalatok az Amesterről, azok jók. Az alappal sem volt semmi gondom, és a Bossterrel sem.
Fogok még tőlük vásárólni, és a maradék dohányos ízeket biztosan kipróbálom, mert ez a 4 íz mind tuti befutó nálam :slight_smile:

Szép napot Mindnekinek :slight_smile:

8 kedvelés