Én csak véleményeket olvastam. Általában szeretik, de állítólag romlandóbb kicsit, illetve édeskésebb alap.
Phyllo megvette allergia próbára, de kitessékelték innen (jogosan) mielőtt véleményt írhatott volna.
Nekem az orrszárasság ellen bevált. Kevésbé sebesedik ki az orrom ettől az alaplétől. Kumulusvape-ről szoktam rendelni.
Hello ,
Most tesztelem én is , én azt vettem eszre hogy picit lágyabb.
Az kész liqviddel kapcsolatban alapból túl aromazom úgy hogy íz fakulast nem veszek eszre.
Tökéletes választás pg érzékenyeknek. Most ott tartok hogy mind a három (4) osztályban (desszert; gyümi; dohány (kivonatos is); cbd) úgyanúgy hozza az ízeket, nincs íztorzulás.
Közel fél éve én is csak ezt használom.
Monopropilén-glikol
˝Alcsony fagyáspontú, de abszolút biztonságos közvetítőközeg. Nem gyúlékony, nem maró hatású, nem mérgező. Élelmiszer- és gyógyszeripar területén is felhasználható. Hátránya a nagyobb viszkozitás és a drága megsemmisítés.˝
Na most az MPG + V mint vegán tehát növényi eredetű azaz nem ipari előállítású. Ha jól emlékszem a növényi glicerinbből vonják ki valamely technológiai előállítással.
(Javítsatok ki ha hülyeséget írok. Senkit nem áll módomban félrevezetni.)
Hát nem olyan nehéz azt megsemmisíteni: kis vattacsík meg 10-20 watt oszt vége is van
Plusz ha megfelelő ideig nyomod, a világ összes TH-ja egy slukkban…
A világ összes téháját csak chuck norris tudja elszívni