@Ispy Tudom, én is vettem lepetitről meg kumulusról is, mind selejt volt.
Fogalmam sincs mit csinálnak az akksikkal, és nkon-on meg miert volt jó eddig bármit is vettem.
vtc6 18650 sony-ból is 2 fajta van…az egyik nem túl acélos (ilyen volt nekem) a másik a Murata elnevezésű…azt dicsérik, de nem is 1.5k az ára
Miért melyik bolban kapsz bármilyen 18650es aksit ennyiért?
Utoljára 2 hete kumulus-on volt ennyi. Nekem 2db volt amiből az egyik menthetetlenül tönkrement 1hónap után. A másikat használtam még egy ideig, de biztos nem tölthető bele 3000mAh…max 2000re tippelnék…most pihen mint vésztartalék, ha egyszer valamiért kifogynék az akkukból.
Ugyanakkor ha ennek a csajnak minőségi az akkuja ahogy írták többen akkor ennyiért alkalmi vétel.
Na ezért rendelem én is.
Ha jó,akkor ennyiért szinte ajándék, ha nem jó,akkor lesz 2db tartalék akksim.
Akikkel közösen rendelem,hasonlóképp gondolják.
Nagyon jó akksik!!!Én is vettem tőle 6db samsung 40T 21700-as akkut vagy két hónapja szuperűl teljesítenek mind a két módban!És nagyon korrekt eladó 3nap alatt megkaptam utánvéttel.Csak ajánlani tudom!
Rendeltem 8 akksit. Megjött korrektül. Azonban az akksikon lévő felirat elbizonytalanított! Abszolút nem jó vapelésre,vagy csak mecha modba nem alkalmas? Nem mechazni szeretnék vele,hanem normál modban használni.
Mondjatok hozzáértők valamit!
Dont pánik, mindre rá van írva.
Eddig egyiken sem láttam, azért döbbentett meg.
régen vettél akkut már 1-2 éve ez a felirat…
Ez mondjuk jogos! Tényleg vagy 4 éve vettem utoljára. Ezért is volt már aktuális. Köszi srácok, nektek hiszek!
Én is szerettem volna venni 2-3 darabot tőle. Mivel Ő is pécsi gondoltam személyesen megoldható, de nem. Csak foxra küldi sajnos.
Felkerestem messengeren, árulja a mai napig őket. Kicsit emelt az áron. (infláció bakker)
"Szia!
Igen, nemrég kaptam belőle.
Samsung 30Q 18650 1.800.-Ft
Sony VTC6 18650 1.800.-Ft
Samsung 40T 21700 2.000.-Ft
Minimális rendelés 6db, mehet keverve is.
Mind új, eredeti darab.
Utánvétes csomagként tudom küldeni Foxpost automatába 1.800Ft ért.
Ami kell hozzá :
Név:
Mailcím:
Telefonszám:
Foxpost automata címe:
Ükös Dorina: ukosdorina@gmail.com
Megbízható eladó Már vettem tőle akkukat,és azt kapod amit hirdet.Ajánlott vétel ennyiért
Csatlakozom! Megbízható eladó!
Szintén csatlakozom. Vettem és minden rendben volt
Szervusztok Dorinàt csak ajànlani tudom , korrekt ,èn lassan kb 3 ève vàsàrolok tőle ès soha nem volt semmi probléma
Gondoltam adok ennek esélyt ha már ennyire dicséritek, de nem találom FBon.
Tud valaki hasonlóan megbízható akku beszerzési forrást az ismert webshopokon kívül?