Azért olcsóbb mert szerintem 50 vagy 100db-osával veszi, úgy minden olcsóbb, ha sokat vesz valaki valamiből.
Lehet…én próbáltam …ennyivel nem olcsóbb. Mind1 is jók az a lényeg.
ez jo nekem is kellesz akksi amugy sony majd![]()
vagy 3db legalább
min 6db a limit..
be szállok a rendelésbe ha kell![]()
![]()
néztem közben igen 6db![]()
Hát, ha mindenki aki vett elégedett akkor mindegy ki gyártja.
Nincs facém.
Nem is volt és nem is lesz. De rendelnék akksit tőle,ha már ennyien mondjátok,hogy megbízható. Vtc 6 vagy samsung. Melyik jobb? Mert ehhez is értek! ![]()
![]()
![]()
Irjak neki én,hogy vennél?Adsz egy tel.számot.elküldöm neki.
Írtam priviben az elérhetőségét
Hát én a sonyval befürödtem, egyik sem tudta a 3000 mAh-át, én már elvből nem veszek többet sonyt…
+1 a Sony ellen. Most is 1500huf-ért volt kumulus-on, de inkább vettem BAK-ot (vagy mi ez) 2300ért
Samut kell venni ennyi..
nkon.nl-ről tökéletesek voltak a Sony-k, de csak onnan. Igaz, nem 1-2ezer volt darabja.
Kumulusról meg tisvaporól vettem, szóval még az sem, hogy valami sufni cég, 7 eur-ért, szóval még olcsó sem volt.
Mit veszítetek ha kipróbáljátok ? ![]()
Kinek a pap,kinek a pap lánya.
Mit gondoltok miből veszünk új kazánt?
Spór van ![]()
![]()
Sőt, löpötiről is volt 2 darab, az sem tudta a 3000, ráadásul 2 volt, ami csak 2000 tudott, és 9-10 eur volt darabja.
Ja, én betankoltam most fekete pénteken 9 darab lg-t 2.5k-ért, szóval egy darabig most megvagyok.
…én már vásároltam Dorinától 21700 és 18650 aksikat vagy harmincat tökéletesen elégedett voltam,vagyok…mint törzsvásárló nekem 4 db-ot is küldött előreutalással ,levélként postán maradóként ,így elég kedvező az ár…mivel nagyon rugalmas,kommunikatív megbeszélés kérdése a min 6db szerintem…
Nagyon szépen köszi. @Peva71 elküldte az elérhetőségét.