Azért olcsóbb mert szerintem 50 vagy 100db-osával veszi, úgy minden olcsóbb, ha sokat vesz valaki valamiből.
Lehet…én próbáltam …ennyivel nem olcsóbb. Mind1 is jók az a lényeg.
ez jo nekem is kellesz akksi amugy sony majdvagy 3db legalább
min 6db a limit…
be szállok a rendelésbe ha kell
néztem közben igen 6db
Hát, ha mindenki aki vett elégedett akkor mindegy ki gyártja.
Nincs facém. Nem is volt és nem is lesz. De rendelnék akksit tőle,ha már ennyien mondjátok,hogy megbízható. Vtc 6 vagy samsung. Melyik jobb? Mert ehhez is értek!
Irjak neki én,hogy vennél?Adsz egy tel.számot.elküldöm neki.
Írtam priviben az elérhetőségét
Hát én a sonyval befürödtem, egyik sem tudta a 3000 mAh-át, én már elvből nem veszek többet sonyt…
+1 a Sony ellen. Most is 1500huf-ért volt kumulus-on, de inkább vettem BAK-ot (vagy mi ez) 2300ért
Samut kell venni ennyi…
nkon.nl-ről tökéletesek voltak a Sony-k, de csak onnan. Igaz, nem 1-2ezer volt darabja.
Kumulusról meg tisvaporól vettem, szóval még az sem, hogy valami sufni cég, 7 eur-ért, szóval még olcsó sem volt.
Mit veszítetek ha kipróbáljátok ?
Kinek a pap,kinek a pap lánya.
Mit gondoltok miből veszünk új kazánt? Spór van
Sőt, löpötiről is volt 2 darab, az sem tudta a 3000, ráadásul 2 volt, ami csak 2000 tudott, és 9-10 eur volt darabja.
Ja, én betankoltam most fekete pénteken 9 darab lg-t 2.5k-ért, szóval egy darabig most megvagyok.
…én már vásároltam Dorinától 21700 és 18650 aksikat vagy harmincat tökéletesen elégedett voltam,vagyok…mint törzsvásárló nekem 4 db-ot is küldött előreutalással ,levélként postán maradóként ,így elég kedvező az ár…mivel nagyon rugalmas,kommunikatív megbeszélés kérdése a min 6db szerintem…
Nagyon szépen köszi. @Peva71 elküldte az elérhetőségét.