The Vapers' Drain

Hát az a Piszt. Fagyi nekem is csalódás volt. Illetve, helyesbítek: frissen bekeverve tűrhető, de ha érik, na az ennek nem tett jót.

8 Likes

Igen, nálam is ilyesmi volt. Gyors elfogyott a fél bekevert flakon, aztán már nem kívánkozott.

9 Likes

Olyan Solubosan idősödik, vagy nemtom. Darkness Pistachio lett belőle, gonosz és kormos.

Még egy kis

cat eating GIF

9 Likes

A capella sweet mango annak idején kedvenc volt, aztán jött a V2, azóta nem is kóstoltam :grin:.

9 Likes

Nem veszettél semmit .. én meg a régit nem kóstoltam … :sob:

7 Likes

A régi jobb volt (talán :grin:).

7 Likes

Ezeket hallva, egyre jobban kívánom a gyümiset!!:grin: :rofl:

10 Likes

stop GIF

:rofl:

9 Likes

Just Juice és nem hozta az elvárhatót?… Hmmm…. :wink:

7 Likes

Nagy reményekkel mentem neki, de a végeredmény nekem nagyon nem adja. A vörösáfonya nagyon elviszi egy számomra nem élvezhető íz felé.

6 Likes

Mindegyikben van 15 ml. Nekem nincs szívem kiönteni, keresek olyat, akinek van :wink:

15 Likes

Sorban 8/8/10ml, nem tudom postázni, nem vágom a foxit, az élet szép… :waving_hand: :grin:

10 Likes

Szia Tamás :slightly_smiling_face:
Akkor ezek ha valakinek kellenek,nincs mese el kell mennie értük. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Szerintem 2km-re lakunk egymástol … Gondolkodóba estem :joy:

12 Likes

Hát igen,itt most a fővárosiak előnyben vannak.
Főleg ha még viszonylag közel is laknak egymáshoz. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Szerintem akkor ne is várakoztasd Tamást!!:sweat_smile:

9 Likes

Az majd kiderül, hogy valójában előny volt vagy hátrány :smiling_face_with_horns: :grin:

8 Likes

Akkor sajnos(?) be kell fogadnod valakit magadhoz arra az időre amíg “elszíkájja”!
:grin:

8 Likes

Szép :sun: mindenkinek, azt még megjegyezném csak a Solub lefolyó, a másik kettő kokszgyár plusz nyomokban Latakia-t tartalmazhat!:clap::grin:

8 Likes

Nekem is van még 3-4 Solub aromám, amit el kell szenvednem. :rofl::rofl::rofl:

7 Likes