A méret a lényeg

Alacsonyabb méretű, 22-22,5mm átmerőjű MTL RTA választásban kérnék segítséget. Eddig kettőt találtam ami megfelelne. A Dead Rabbit MTL 2 rendelése lenne a legegyszerűbb. A Cthulhu Valor jobban tetszik, de arra nincs még beszerzési forrás. Létezik ezeken kívül hasonló méretű opció amit ajánlanátok és rendelhető? Előre is köszönettel.

3 kedvelés

Ezt elég sok rta teljesíti, hogy 22 mm :slightly_smiling_face:by-ka tankok?

5 kedvelés

Lehet rosszul fogalmaztam. Helyesbítve. A Cthulhu Valor magassága 30mm driptip nélkül a Dead Rabbit 2 33.6mm a 2ml-es palásttal, a BY-KA V10 ha jól olvastam 48.5 mm. Csak szimplán zseb-barátabb tankot keresek ami mod-dal együtt nem úgy néz ki a zsebemben mintha egy Colt Python-t rejtegetnék. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szia!
Valor beszerzési forrás. ha mégis úgy döntenél.

9 kedvelés

Parancsolj Atomiseur Valor MTL RTA par Cthulhu : Diamètre 22mm, Simple Coil, 2.4ml - A&L
Ha valamire szükséged lenne még,ne szólj,csak ints :grin:

10 kedvelés

Nekem csak az lenne a kérdés , hogy a kettő tank közül melyik használható igazán arra amire a kérdező szeretné ..
Tehát mind 2 tankot lehet egy kategorába tenni

Szűkíthető e mind kettő igazán jó MTL re ?

7 kedvelés

Szia Tibor!
Én csak a Valor-ról tudok nyilatkozni, de az biztosan szűkíthető igazán jó MTL-re. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Szia ! Köszönöm.. igazából a saját tudásom próbálom bővíteni.. igaz én nem MTL-ezek ,de igyekszem képben lenni .. és megfizethető+ beszerezhető kategóriába a DR kerül elő legtöbbször. Ami elvileg levegősebb .. nem tudom hogy lehet e egy lapon említeni a Valorral a méretein kívül…

5 kedvelés

Valóban egy 357-es Colt Python nem épp egy picurka revolver…
Talán a vadnyugaton egy a nők által is kedvelt Derringer.

4 kedvelés

A Dead Rabbit MTL 2 garantáltan szűkíthető igazi szűk MTL felhasználásra. Egészen 0.8 - as légcsapig. Magam is, de soha nem volt benne a 0.8 … 1.2 vagy 1.5 … :winking_face_with_tongue:

9 kedvelés

Nekem van egy eladó valorom, ha érdekel.

9 kedvelés

Kerestem a hirdetésedet, azt hittem, valaki már megvette. :thinking:

7 kedvelés

Nem kellett senkinek sem, én meg lusta voltam megint felrakni.

7 kedvelés

Szia Érdekelhet.

6 kedvelés

A dvarw viszont 3,5 mililiteres palásttal 31 miliméter driptip nélkül , a 2 mililiteres
tankkal még alacsonyabb… 2 mililiteres tankom nincs azt nem tudom lemérni…
Találtam egy adatot : * kis méret: 22x27mm csepegtetőcsúcs nélkül
A két mililiteres tankkal 27 mm.

8 kedvelés

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megoldódni látszik a dolog. Csak az egyik tankot akartam megrendelni, de volt egy sugallatom, hogy alacsony a készlet az SS Rabbit-ből szóval lecsaptam. Az utolsót vettem meg. Kb. 5 percre rá @Ispy felajánlotta a Valor-t, szóval azt is. Nem pont így terveztem, de azt hiszem erre mondja Mike Tyson - “Mindenkinek van egy terve…” :thinking: Ja, azt nem erre mondja. Köszönöm még egyszer mindenkinek. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Ahogy szokták mondani a kevesebb sosem több ,de a több az mindig több !

Így majd össze tudod hasonlítani a két pácienst …

Finom Gőzöket :heart:

8 kedvelés

Ember tervez…ember végez, vagy mi. :rofl:

8 kedvelés

Ez már jobb. Teljesen alkalmatlan volt a Tyson idézetem, hogy leírja a helyzetet, de hirtelen csak ez jutott eszembe. :grin:

8 kedvelés
6 kedvelés