Alacsonyabb méretű, 22-22,5mm átmerőjű MTL RTA választásban kérnék segítséget. Eddig kettőt találtam ami megfelelne. A Dead Rabbit MTL 2 rendelése lenne a legegyszerűbb. A Cthulhu Valor jobban tetszik, de arra nincs még beszerzési forrás. Létezik ezeken kívül hasonló méretű opció amit ajánlanátok és rendelhető? Előre is köszönettel.
Ezt elég sok rta teljesíti, hogy 22 mm by-ka tankok?
Lehet rosszul fogalmaztam. Helyesbítve. A Cthulhu Valor magassága 30mm driptip nélkül a Dead Rabbit 2 33.6mm a 2ml-es palásttal, a BY-KA V10 ha jól olvastam 48.5 mm. Csak szimplán zseb-barátabb tankot keresek ami mod-dal együtt nem úgy néz ki a zsebemben mintha egy Colt Python-t rejtegetnék.
Szia!
Valor beszerzési forrás. ha mégis úgy döntenél.
Parancsolj Atomiseur Valor MTL RTA par Cthulhu : Diamètre 22mm, Simple Coil, 2.4ml - A&L
Ha valamire szükséged lenne még,ne szólj,csak ints
Nekem csak az lenne a kérdés , hogy a kettő tank közül melyik használható igazán arra amire a kérdező szeretné ..
Tehát mind 2 tankot lehet egy kategorába tenni
Szűkíthető e mind kettő igazán jó MTL re ?
Szia Tibor!
Én csak a Valor-ról tudok nyilatkozni, de az biztosan szűkíthető igazán jó MTL-re.
Szia ! Köszönöm.. igazából a saját tudásom próbálom bővíteni.. igaz én nem MTL-ezek ,de igyekszem képben lenni .. és megfizethető+ beszerezhető kategóriába a DR kerül elő legtöbbször. Ami elvileg levegősebb .. nem tudom hogy lehet e egy lapon említeni a Valorral a méretein kívül…
Valóban egy 357-es Colt Python nem épp egy picurka revolver…
Talán a vadnyugaton egy a nők által is kedvelt Derringer.
A Dead Rabbit MTL 2 garantáltan szűkíthető igazi szűk MTL felhasználásra. Egészen 0.8 - as légcsapig. Magam is, de soha nem volt benne a 0.8 … 1.2 vagy 1.5 …
Nekem van egy eladó valorom, ha érdekel.
Kerestem a hirdetésedet, azt hittem, valaki már megvette.
Nem kellett senkinek sem, én meg lusta voltam megint felrakni.
Szia Érdekelhet.
A dvarw viszont 3,5 mililiteres palásttal 31 miliméter driptip nélkül , a 2 mililiteres
tankkal még alacsonyabb… 2 mililiteres tankom nincs azt nem tudom lemérni…
Találtam egy adatot : * kis méret: 22x27mm csepegtetőcsúcs nélkül
A két mililiteres tankkal 27 mm.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megoldódni látszik a dolog. Csak az egyik tankot akartam megrendelni, de volt egy sugallatom, hogy alacsony a készlet az SS Rabbit-ből szóval lecsaptam. Az utolsót vettem meg. Kb. 5 percre rá @Ispy felajánlotta a Valor-t, szóval azt is. Nem pont így terveztem, de azt hiszem erre mondja Mike Tyson - “Mindenkinek van egy terve…” Ja, azt nem erre mondja. Köszönöm még egyszer mindenkinek.
Ahogy szokták mondani a kevesebb sosem több ,de a több az mindig több !
Így majd össze tudod hasonlítani a két pácienst …
Finom Gőzöket
Ember tervez…ember végez, vagy mi.
Ez már jobb. Teljesen alkalmatlan volt a Tyson idézetem, hogy leírja a helyzetet, de hirtelen csak ez jutott eszembe.