Box converter 50w ambition mods. Találkozott már vele valaki vélemény, meglátás ?
@Ispy -nek volt van…
Lessz is gondolom haladó csőszerelők módja
Pazal úlias kialakítású hát gondolkodom, hogy meg vegyem és lányom meg kapja az aegisem. Melt lezúzta az OBS modot dulván a padlóla küldte a második menetben( amit adtam asmodus xeneon is már fogót padlót nála) de akkol mi lessz az én munkás modom ? Vagy majd letegek csak baja ne legyen
Vigyázni mindenre ! Dádá !
Ja,már nem olyan kicsi de akkor is vigyáznia kell rá bármit veszel neki
Jaja, nekem nem jött át.
Hallod kitérek a hitemből azt mondja az Elfbar fr350 jobban adja az ízt na meg a kis.
mondom teker neked
nem kell
De
Hidd el egyem meg a szivedet apának igaza van
Bibi szedett vetett szerszámokkal és hogy szinte csak rba ba és rda nyomtam most nem segít mert pattog az a fránya tekert tank
Inkább verd ki a szájából. Engem agyon is verne az asszony, ha én tekernék a gyereknek…
Hülye vagy de hogy verem még a végén eltörik a drág készülék a gyerek meg túl okos inkább azt
Szia,
Egy ideje én használom Ispy converteret. Én szeretem. Igaz ritkán viszem magammal de nekem kényelmes. Nehéz egy gép, ezzel számolni kell. Ingzsebbe nem ajánlom
Csak kérdezem: nem érzel néha késztetést, hogy földhöz vágd, amikor csak úgy kikapcsol magától?
Nem “csak úgy” kapcsol ki. Már megszoktam, hogy egy hosszabb szünet után nyomok egy rovidet a gombon és várom a reakciót. Ha nincs valasz akkor bekapcsolom.
Örülök, hogy neked bejött, nálam az aviator maradt sbs vonalon, szerintem ez a legkényelmesebb. És csak akkor kapcsol ki, ha gyenge az akku.
O, igen. Nezegett ezt a modot is. Szép darab, majd talán egyszer…