Box converter 50w ambition mods. Találkozott már vele valaki vélemény, meglátás ?
@Ispy -nek volt van…
Lessz is gondolom haladó csőszerelők módja ![]()
Pazal úlias kialakítású hát gondolkodom, hogy meg vegyem és lányom meg kapja az aegisem. Melt lezúzta az OBS modot
dulván a padlóla küldte a második menetben( amit adtam asmodus xeneon is már fogót padlót
nála) de akkol mi lessz az én munkás modom ?
Vagy majd letegek csak baja ne legyen
Vigyázni mindenre ! Dádá ! ![]()
![]()
![]()
Ja,már nem olyan kicsi ![]()
![]()
de akkor is vigyáznia kell rá bármit veszel neki![]()
Jaja, nekem nem jött át. ![]()
Hallod kitérek a hitemből azt mondja az Elfbar fr350 jobban adja az ízt
na meg a kis.
mondom teker neked
nem kell
De
Hidd el egyem meg a szivedet apának igaza van ![]()
![]()
Bibi szedett vetett szerszámokkal és hogy szinte csak rba ba és rda nyomtam most nem segít mert pattog az a fránya tekert tank ![]()
Inkább verd ki a szájából.
Engem agyon is verne az asszony, ha én tekernék a gyereknek…
Hülye vagy de hogy verem még a végén eltörik a drág készülék a gyerek meg túl okos inkább azt ![]()
Szia,
Egy ideje én használom Ispy converteret. Én szeretem. Igaz ritkán viszem magammal de nekem kényelmes. Nehéz egy gép, ezzel számolni kell. Ingzsebbe nem ajánlom ![]()
Csak kérdezem: nem érzel néha késztetést, hogy földhöz vágd, amikor csak úgy kikapcsol magától?
![]()
Nem “csak úgy” kapcsol ki. Már megszoktam, hogy egy hosszabb szünet után nyomok egy rovidet a gombon és várom a reakciót. Ha nincs valasz akkor bekapcsolom. ![]()
Örülök, hogy neked bejött, nálam az aviator maradt sbs vonalon, szerintem ez a legkényelmesebb. És csak akkor kapcsol ki, ha gyenge az akku. ![]()
O, igen. Nezegett ezt a modot is. Szép darab, majd talán egyszer…