Sziasztok esetleg vásárolt már innen valaki érdekelne a megbízhatóság.
Ha annyira nem sürgős én várnék Marekékra.
Ők tuti megbízhatóak. Én is elég sokszor vásárolok tőlük.
Hát megkockáztattam megrendeltem remélem nem egy zacskó cukrot kapok
Én is szeretném megérteni mi az a dolog ami miatt kerestek új shopokat amit mi nem ismerünk Én inkább a bevált boltjaimból rendelek
Azért mert itt van lost vape bastet
Amúgy mindig a bevált oldalakról rendelek
Utánvétellel a csomag átvételekor van, akkor egy próbát megér szerintem!
Már megrendeltem
Ha jön megvárja a futár míg kibontom aztán fizetem
Vagy ha nem laksz messze a szlovák határtól, ajánlom a Tasty Vape shopot Párkányban,én ott vettem. Hozzáértők, magyarul beszélnek és ezen kívül még olyan választékuk van hogy egy kánaán a magunkfajta magyar vépereknek. (Remélem nem gondolja senki h reklámozni akarom őket, ez a többszörös személyes tapasztalatomon alapuló véleményem.) Nekem Székesfehérvárról is megérte kirándulni egyet jópárszor már
Jó okés fasza a készülék jól néz ki de nem azt írták a gyártó oldalán hogy limitált ? Mert ha a Fumytech írja , hogy limited azt tudom 1000db vagy 10000db és csá. De ez annyira limitált hogy minden 5. Vaper-vaperinának van .
igény szerint limitált
Amúgy totál érthető, hogy többeknek vonzó a stílusa, hogy számukra több mint a megszokott.
Tudod mi a limitált a fénykard
Jogos amúgy!!
Ugyan ez volt a thelma quest Bóné fetes edition al is az is karácsonyi limited volt mégis mindenhol is lehetett rendelni
A limitált mellet azért hoztam fel a Fumytech-et mert ritkán dob ki valamit és az is két részben megy egy
Navigátor bx 1-2 év gyártás de inkább 1 év
Navigátor bx Cl 24 karátos arany kormánykerék 1000db vadász rá jó íz vissza adás kolegámnak van 2 db nem nem adja el
Valóban ez a limitált dolog szerintem is kicsit bőven szabott, de nekem akkor is nagyon bejön, még mindig nagyon teccik és magával a készülékkel is meg vagyok elégedve
Ez is nagyon szép, mindkét verzióban, de most kicsit behúzom a vásárlási féket mert kicsit elszaladt a paci azaz kinyílt a pénztárca