Vásárlásfüggők topikja

Én nem pakolok olyan veszettül! Szerintem Te jobban megraknád azt a kosarat. :rofl:

Áh, nem is, én már sok mindenen túl vagyok, kevés dolog izgat már fel. :grin:

Sajnos a bishop az egyik ilyen…

@Zolika löpötyin nincsen kupon akció? Vagy most volt? :thinking: Jól jönne egy kis kedvezmény…

Egyébként bishopot nem is látok sehol, csak ripleyt. :thinking:

2 kedvelés

Azt hiszem 19 papír volt ,nem kerestem amit dobott azonnal enter :rofl:ja meg ugye pár apróság a rend kedvéért​:crazy_face:

1 kedvelés

az akira nem eladó:sweat_smile::grin:

Ha ez segít :grin:

1 kedvelés

Jó, hát nekem még homokot meg kavicsot kell vennem, én vagyok a templom egere. :grin:

https://theliquidcity.com/bishop-mtl-rta-silver Gyorsan kell az neked már látom! :joy:

2 kedvelés

Francba, azt hittem megmenekülök…

1 kedvelés

Én is a l.city-t akartam javasolni magunknak. Pont ma délelőtt néztem. Ez nem lehet véletlen! :rofl:

3 kedvelés

egy bishop tervben van nekem is ja meg egy dvarw is​:sweat_smile:meg talán a byka meg még mod is majd​:grin::grinning:

2 kedvelés

Szeva Szabi! De rég is vásároltunk együtt már, mikor is volt? :thinking: 2 hete? :rofl:

1 kedvelés

én már nem is tudom oly rég volt :sweat_smile:ez az de mindig kell valami​:grinning:

2 kedvelés

Dehogy kell,mert nem tudtok leállni :crazy_face::rofl:

@Zoli76 már be sem mer lépni, amióta megvette álmai hangfalait csilliómillióért. :rofl:

2 kedvelés

Viszont itt 16k felett free shipping van, szóval, bár nagyon csábító veled kosarazni, lehet érdemes külön útakon folytatnunk. :grin:

1 kedvelés

Tudod milyen rossz impulzus vásárlónak lenni? Nem is az. :rofl:

Ma jött meg a mindegymicsodám,de már van a kosárban és nem merem megnyomni a gombot​:rofl:

1 kedvelés

Dolgozok ám, Baxi :roll_eyes::grin: első műszak itthon, masik meg a rendes. Voltam de. fent.

Ui: nem veszek semmit, vesére gyűjtök :rofl:

@Kat áldásomat adom, feloldozlak, stb :church:

Baszki, már az összes modom így is nálad van, nem volt még elég? :rofl: Nem, az akirákat nem adom, végre valami, amit szeretek. :grin:

3 kedvelés

Az igazi férfiak megnyomják, csakszólok… :grin: