Ennek már elég jól fogyasztható formája van…
Csak ne óbégasson közben…
Megint berendeltem egy pár aromát…nem vagyok normális. (Számomra kellemeseket mostmár, tudom az irányt). De ez durva, le kell állni. Légy szíves, lőjetek le
(Megvan szerintem 2 évre a dohány, 1 évre a desszert, jön Bitter Wizard is, édesítő is, kellett egy töltő ami fogad 21700-ig, kellett 1 21700 akku is mert az gyengélkedik, van minimum 5 évre való tank meg mod, talán mostmár csak alaplé kell meg néha vatta…mindegy, lőjetek le. Lassan vásárlásfüggő leszek tényleg. Azt hiszem, a nekem nem ízlő aromákat meg is hirdetem majd, hátha másnak kedves. A 100 ml bekeverteket sajnálom csak, ami nem jött be. Tudtommal azok nem hirdethetőek, cserére sem).
LŐJETEK LE!
Ezt ismeri valaki? Nagyon jónak tűnik. Érkezik.
Vélemény? A karamell, kakaó, vanília irányvonal bejön.
https://www.aromaparadise.hu/chefs-flavours-diy-or-die-obsidian-30ml-aroma
Ui: nagyon ajánlom, hogy hűtőben kibírjanak 2 évet a levesek, aromák.
Ui2: lőjetek le most
Ui3: vagy kötél (úgy rágyúrtam erre az egészre, mint aki tényleg bebiztosította magát hosszú időre. És az elején minden hibát elkövetett. Hát, rá is toltam 1 évnyi cigarettám árát bőven…).
Ui4: igen, függő vagyok. Nekem ezt kell csinálni, soha nem visszaszokni, hogy ne öljem magam tovább a cigivel. Ezt erősítendő, és a számomra is meglepő sikert, túllőttem a célon. Lőjetek le ettől függetlenül.
Már rég az vagy, csak te nem tudsz még róla…
Másrészt meg h te 5 évig nem rendelsz semmi mást,…
Beszélünk még pár hónap múlva, helyet pár hét múlva is…
En pl a volt cégnél ahol dolgoztam, 38-40 óra alatt alig pihentem 2-3 órát. Erre az időre 3 doboz analóg nem volt elég… Annak az árán veszek annyi diy liquidet h elegendő minimum 3 hétig… Szóval sokkal jobb így nekem…
Rendben, én lelőlek egy kötéllel, de csak ha már kipróbáltad a Blendfeel - Habanos Grand Reserve aromát
Különben nem.
Ezt a blend… Mi a csodát dolog kimondani…
Érkezik jövő héten…
Akkor az akasztás/lelövés egyenlőre elnapolva…
Szia Zoli! Mit szívtál, adj nekem is!
Eszembe jutott egy jó műdohányos aroma:Halo Longhorn.Ez volt az első dohányos aroma amit saját magamnak kevertem.Múltkor felfedeztem,hogy a löpötyin van.Ez a jobbik fajta műdohány.
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/marque-arome-concentre-halo/4969-concentre-longhorn-halo.html
25%-os keverést javasolnak,de nem tudom,hogy bírják elszívni úgy.10-15-be bőven jó.
Rámentem, bekevertem ezt a gyöngyszemet, 5-napot pihentettem hát mit is mondhatnék róla.!
Ez valami kib… finom, kicsit édeskés dohány íz, kihagyhatatlan szerintem!
Tamás, örülök hogy ízlik ezt néztem én is ki, és tényleg elég neki az 5 nap?
Örülök,hogy bejött.Én letettem a voksomat az AdG-nél.Eddig amit tőlük szívtam,az mindegyik szuper!Ma bekevertem a Hybrid Black Cavendisht és az Orientalét.Jövő héten kóstolás
mindig későn szólsz már nyomtam egy entert…
Jaj ne már, megveszitek előlem
Késő…én is .
Neeeee, akkor megint nem fogok kapni
3 is elég.