Vásárlásfüggők topikja

A Galaxies tetszik nekem is.
Mondjuk azóta is csak alulról töltöm, de így nem folyik :blush:

1 kedvelés

Itt már csak a Byka-k repkednek. :sweat_smile: Huh ez jó topik cím lenne. :joy:

4 kedvelés

Most már teljesen össze zavartatok. Már nem tudom h melyik is legyen. By-ka, dwarv, galaxies… :grin:

2 kedvelés

Igen ha lesz egy eladó…használt vagy egy klón…Szerintem @Vaperina_Kinga eladja majd úgy látom neki nem jött be :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ez számomra relytéj, hogy miért folyat. :thinking: Klón vagy eredeti?

Szerintem jobb mint a pandora v2
Épitésben is egyszerűbb.
De nyilvan aroma keveréstől is függ.
A kizoku limit a vész tartalék kazánom.
Nagyon szeretem.

1 kedvelés

Jajj dehogynem! El ne boltold a Bykámat Jani. :joy: Csak még időm nem volt írni róla… :pensive:

2 kedvelés

Ebben a sorrendben :wink:

Szuper lenne, csak szólj, mert akkor nem rendelem meg, a következő hónapban! Különben uton van neked a cucc​:grinning:

3 kedvelés

Pedig azt várjuk a ki vesézö min.1000karakteres írásod… :heart_eyes:

6 kedvelés

Gondolom eredeti. Itt vettem az egyik felhasználótól nemrég.
Ez viszonylag olcsó ahhoz, hogy klónt csináljanak belőle nem? Nem.hiszem, hogy megérné.
De lehet ez csak az én logikám​:blush:

3 kedvelés

rendeld 2byka jobb mint egy…(várom :heart_eyes:)

4 kedvelés

1000? :flushed: Az 1.5 bekezdés. :sweat_smile: Lesz az több is úgy hiszem. :blush: A múlt hétvégén már bele akartam kezdeni, csak mindig van valami… Ne haragudjatok. :confused:

7 kedvelés

Nem is tudom miért kérdeztem… :sweat_smile: Nincs belőle klón, mert így is potom pénz. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Igen, tudom, de kéne egy mod is akkor​:rofl::rofl::rofl: tenyleg mi a véleményed a hypporól?

2 kedvelés

Mindenképp az olcsóbb kategória, viszont ahhoz képest nagyon bevált :blush:

1 kedvelés

Wc-t takaritok vele… :slightly_smiling_face: Nem rossz márka…

6 kedvelés

Számból vetted ki a szót… Mar akartam is írni, h 2 drb 0-al kevesebbet írtál… :smiling_face::grin:

1 kedvelés

Ezen jót nevettem :blush: kinek mi jut eszébe. Nekem valamiért egy víziló jutott eszembe​:joy:

3 kedvelés

:rofl::rofl::rofl: Nagyon tetszik, tudod piros, de ez másképp, bár full ezüstöt akartam :thinking:

1 kedvelés