Shopping Addicts Thread

Már nem emlékszem , hogy végül sikerült e rá venni a revolut-ra téged … Ezért inkább kérdezek .. ha van akkor azzal nem megy a fizetés ?

5 Likes

Esetleg Wise ? :thinking:

5 Likes

Kinek a pap .. :joy: egy kutya

5 Likes

Nekünk sem sikerült sokáig a fizetés, csak mióta a feleségem csinált nemrég egy virtuális un. webkártyát.
A bankoláshoz viszont továbbra sem értek, viszont a feleségemhez még igen… :smiling_face_with_three_hearts: :wink: :grin:

9 Likes

Nincs!! De már sokat fejlődtem!!:grin: 1 éve még számlám sem volt!!:grin:

9 Likes

Akkor már csak egy lépés… Sajnos nálad szinte biztos , hogy az OTP korlátozza. A fizetést . Náluk sok kínai shop van tiltó listán ..

6 Likes

Direkt kértem ,hogy mindenhol fizetni tudjak, mert csak europát akarták!! Más kínai oldalakon nincs problémám!!

6 Likes

Ha nagyon akarsz valamit onnan szívesen segítek … Szigorúan jövőre :joy::joy::joy:

6 Likes

Köszönöm szépen az ajánlatod, de már megrendeltem amit akartam máshol!!

6 Likes

Ha valaki már az idén nem akar semmit rendelni, azt egy bank nem fogja eltántorítani némi tiltásokkal…:wink:

7 Likes

Megmég Debrecenbe’ pulykakakast.?!
:grin: :saluting_face: :hugs:

8 Likes

Az OTP-s MasterCard virtuális kártya jó kellene legyen a fizetéshez.
(nekem működik mindig a fizetés vele)
:saluting_face:

6 Likes

11 Likes

Apró baki, hogy csak 18650:grin:

2 Likes

Elég sűrűn itthon vagyok, pont jó lenne.
:saluting_face:
Tired Good Night GIF by Pudgy Penguins

3 Likes

Nagyon kevés 21700 jön ki … Úgy mindent egybe véve … ( Én kifejezetten kerülöm a 18650 et ) Nyilván azért mert nem 10-12 watton gőzölök … 20 + watton már nagyon hatványozottan kijön a különbség

6 Likes

Még kevesebb 26650 . :grin:

5 Likes

Pedig az Usb C is ad már le 30 Wattot :grin:

A 16 akkus régi fotót bezzeg nem taláom most​:roll_eyes:

3 Likes

120w-osat vett kollégám . Hú 30 perc alatt fullon a mobilja . Vááá . Mondom fasza vagy . Telefonja gyári töltője 15w vajon miért ? :thinking:

Asmodeus-tól rég láttam új módot azzal mi van ?

4 Likes

9 Likes