Vásárlásfüggők topikja

Egyszer jutnék fel pest és környékére hogy van idő traccsolni :rofl:

Csak a szagos boltra van idő, mi?! :grin:

Arra sem mindíg,de volt rá példa :smiling_face:
Alíz utcán sokat dolgoztunk oda meg közel volt vesztemre​:crazy_face:

1 kedvelés

hozzám jöhetsz címet tudod ajtó mindig nyitva csengő nincs gyere be

1 kedvelés

Ne né mán itt dicsekszik a méreteivel nem szégyeled magad :rofl:

Kerti törpe mi . Sík placon meg szoba szökőkút

Köszönöm uram észben tartom​:fist_right::fist_left:

Azon gondolkodom :thinking:, kell e ez nekem, mivel már megvagyok, nem veszek semmit! :sweat_smile:
Aztán rájövök, a pénz nem boldogít, csak az, amire költöd! :+1: :sweat_smile:
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v9-plus-clone/

3 kedvelés

Oké, és mitől lesz jobb az egylyukú v9, az elődjétől, ahol lehetett állítani a levegőt. :thinking: Még mindig nem vágom ennek mi értelme van így. Ez így nem visszalépés?

Nekemse tiszta minek ez…

Tamás! Nem értjük mi ez, szóval nem kell neked. :rofl:

Vegyél inkább v6-ot, v7-et vagy v8-at.

Ez valami bájkafüggőknek készülhetett, akik bármit megvesznek, ami bájka, mi olyanokat nem ismerünk. :face_with_hand_over_mouth:

Ha jobb lett az íze akkor mindegy is

Miért? Jobb lett?

Majd eldöntitek :smiling_imp:

Egyszerű:

• Ha kevesebb a lyuk, több az anyag benne.

Meg kell venni és kiderűl, hogy csak a pénz nem ér semmit, minden más meg mindennél többet.
Bármelyik vallásos vagy hívő kereskedő ezt állítja és igazuk is van. Főleg karácsonykor! :grin::christmas_tree::money_mouth_face:.

Én már döntöttem: ez hülyeség. :rofl:

2 kedvelés

Miért ez nem a báájjjkkkkkááá függők topikja, ja nem látom ez a vásárlásfüggőké! :joy: :rofl:
Akkor ezek szerint, az érdeklődés hiányában a holnap elmarad. :thinking: :sweat_smile:

Lehet rájöttek, hogy a dvarw csinálta jól a fix légnyílással :rofl: Ha másért nem azért mert olcsóbb az előállítás. A gyűjtők meg úgyis megveszik :smiling_imp:

2 kedvelés

Igen, nekem is inkább rókabörnek néz ki, nincs kedvük új tankot tervezni, megvenni meg ezt is megfogják, mert biztos mennyivel jobb, hogy nem lehet állítani a levegőt.

1 kedvelés

Na! Azért a pénzt tessék elkölteni! :point_up:

Van még mit venni ezen kívül is. :rofl:

1 kedvelés