Vásárlásfüggők topikja

Igen és tipusonként változik a tapintás érzett.

A mazdának megvan mindenkinek a piros színe?. Na az gyönyörű :star_struck:

1 kedvelés

Igen azok szépek volt egy a családba…

Igen ezt mi férfiak tanusíthatjuk :grin:

Akkor az alap lehet fehér akkor szín azonos színt kapunk a keverékkel. Fekete alap mély színeket kapunk lehet hideg szín vagy meleg de mindig mély szin. Sárga alap élénk szín igaz ez hideg és meleg színre is . A transzparens szinezés a lakkba kevert szín , színek , pigmentek, egyvelege kaméleon hatást el lehet érni vele vagy gyöngy ház illetve 2 3 4 tónust. Ezzel még marad az alapozott szín vagy felület eredeti mivolta és kap egy átmeneti réteget

3 kedvelés

3 évig volt fesztő pisztoly a kezemhez ragadva :sweat_smile:
Szerk szakács és étterem vezető az alap szakmám micsoda rokon szakma .
Mindja a shéf .:Színeket és tónosukat akarok látni :rofl:
Akkor menj az ikeába bazd

2 kedvelés

Szerintem ez az igazi vörös ami mindenkinek tetszik
image

1 kedvelés

Igen, igen, és igen! :star_struck:

2 kedvelés

Én is szeretem a pirost, volt is ezüst, meg fekete autóm is. :joy:

1 kedvelés

Mat arany vwartburgon dolgoztam K jó néz ki

Nekem most is piros Hondam van :smiley:

Én csak a színe miatt néztem a Mazdát mikor autót vettem, de aztán lett egy sötétkék autóm​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

353 deluxe? :smiling_face:

Én meg fehéret néztem, meg ezüstöt, de aztán egy sötét lila honda accordod vettem. :grin:

2 kedvelés

Sajna nem :sweat: de viszont Skoda 1000mb a maffiózók autója feketében arany szemcsékkel és gyöngyház fehér él csíkkal a króm lécek helyett az oldalán igen
Ez sajna nem az de hasonló forma világot öltött

Jó reggelt. Hogyhogy jó topicba írogattatok? Mi történt? Jól vagytok? :thinking:

Szép jó reggelt. Valahogy nem távolodtunk el tőle :rofl:

Nagy számok törvénye alapján időnként bele kell trafálni :smile:

Itt még mindig nagyobb az esélye, hogy oda írunk ahova kell mint a végtelen majom tételben, Shekespier összes művét :rofl: az is pozitív a végtelenhez képest :yum:

Bocsánat, többet nem fordul elő. :joy: