Vásárlásfüggők topikja

Végül is még nincs ár lehet,hogy olcsóbb lesz.(nem hiszem) A sodronyosok elmaradnak ízben legalább is ami nekem van volt és amit kóstoltam. :slightly_smiling_face:

Erre a 99.999,- euróra akartam reagálni, hogy wtf?!,:joy::joy:
De ezek szerint még nincs ára? Mondjuk azt írja, már nem áll rendelkezésre, de lehet csak a fordítás miatt

2 kedvelés

99.999 eur, csak most, ajándék gyártósorral. :joy:

Amig nem árazzák be mindig így írják.

Néztem, közben, a többi kazánt is a listában, ahol ez volt, de eléggé borsos ára van mindegyiknek… Ez már tuti highend kategória…:grin:

Ezt eddig nem tudtam…

Az akar lenni.De brutál nagy nagyobb mint a standard byka . @Ispy -nek lehet jó ő forditva gondolkodik mint én…

Nem, Ispynek semmi sem jó már, semmi. :joy:

Csak egy Vega :joy::joy:

Psszt, most miért kell árulkodni? Egyébként is az rda, szóval nem számít. :joy:

Hamar terjed itt az információ…:grinning::sweat_smile:

Danit is vegyél az meg mod az se számit.

Csak olvasok… :thinking::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

A sima Ss még olcsóbb is 10 euróval mint a te Taifunod,tehát nem is high end :stuck_out_tongue_winking_eye:

Őszintén, nem tudom mit mondjak (írjak) a taifun-ról, mert en 90 juro ért vettem, de a német online shoppokban 165 juro az ára…:thinking::thinking::thinking:

Múltkor jó volt…amit kétlek,hogy annyira jó de ízlésről nem vitatkozom.

1 kedvelés

Erről csupán annyit, h az expromizer es a Hilda jobb ízben mint a taifun gx-em. A bajkat még egyenlőre tesztelem…de izre az is el halad a taifun mellett…de később többet tudok majd irni…

1 kedvelés

Ezt mondom én is…

Ha megveszed az mtl légbetéteket lehet javul…mondom tetszett régen ,de inkább mást vettem helyette.

Ez a gondom nekem is. Túl levegős. Amit én nem nagyon bírok…