Véget ért a kiegészítők ajánlása is. Természetesen ebből is itt a SZAVAZÁS! Ez is jó sokáig lesz kinn, hogy minél többen szavazhassatok. A végén a szavazatokat összesítjük majd. Amiből összeáll a kiegészítők ranglistája is.
Ahogy a vape eszköz szavazásnál, aminek az összesített eredményét ITT olvashatjátok, úgy itt is a 3 legtöbb szavazatot kapott kiegészítőt fogjuk feltüntetni!
AKKUMULÁTOR
LG HG2
LG HE4
Sony VTC6
LitoKala Lii-40A (21700)
Ijoy 21700
Samsung 30T
Samsung 40T
Golisi S26
Golisi G30
0szavazó
VATTA
Daemon Killer
Cellucotton Rayon
Muji
Cotton Bacon
Native Wicks
Canna Cotton
Revo Wick
Coil Master Pro Cotton
0szavazó
MTL HUZAL
Ni80 (0.25mm)
Geekvape SS316L
Coilogy MTL Fused Clapton
Vandy Vape SS
Vandy Vape Superfine MTL Fused Clapton Ni80
Coilology MTL Clapton Ni80
Coilology MTL Fused Clapton Ni80
0szavazó
DL HUZAL
Kanthal A1 (0.4mm)
Alien Clapton KA1 (26GAx3 32GA)
Geekvape SS Fused Clapton
Daemon Killer Tiger Wire KA1
Daemon Killer Fused Clapton KA1
0szavazó
MESH LAP
Vandy Vape Mesh Wire SS316L (nem előrevágott)
Vandy Vape Mesh V2 Dual M Coil
ORFR nexMESH Mesh coil
Wototfo Strip Mesh Coil
Vapefly Mesh Wire SS316L
0szavazó
DRIP TIP ANYAGA
Teflon
Delrin
SS + POM műanyag
SS + Akril
Műanyag
SS
Ultem
Akril
Porcelán
0szavazó
SZERSZÁMOK/KÉSZLETEK
Otthon fellelhető eszközök segítik a tekerést. (Fúrószár, csavarhúzó, körömolló)
Külön-külön, nem szettben vásárolt vaper DIY kellékek. (Kerámiacsipesz, csípőfogó)
Coil Master DIY Kit
Coil Master Coiling Kit
UD DIY Master Tools Mini Kit
0szavazó
TÖLTŐ
Golisi S2
Nitecore i4
LiitoKala Lii-500
Xtar VC2
Xtar VC4
Hurka/kolbász
0szavazó
Köszönjük, hogy szavaztál! Ezzel segíted a kezdő, illetve a vásárlás előtt álló Vapereket és Vaperinákat!
Én speciel nagy kérdőjelet rakok még mindig a huzalokhoz , már csak a kategória miatt is mert nekem az a véleményem hogy ezek az “MTL” claptonok kiváló ha nem a legjobb DL huzalok is egyben , mivel kevesebb veszteséggel jár üzemeltetni őket amellett hogy jobb gőz teljesítményt tudnak mint a vastagabb huzalok … csak így kis vélemény .
Amúgy egy kérdés ha már mtl claptonnál járunk. DL kazánt használok. Mi különbség van mtl clapton és a sima clapton között? DL claptont még nem láttam ugyan, de előszeretettel használom a tankomban sima clapton huzalt. (Smok TFV12).
Szerintem az ellenállás méretéhez lehet köze. Kb 1 ohm felett már mtl-ről beszélünk alatta meg subohmról ami alapvetően dl-be való. De ha rosszul mondom majd kijavit egy hozzáértő.
egyébként nem is értem, alacsony watt + nagyobb ellenállás ugyan az mint magas watt + alacsony ellenállás, csak alacsonyabb watton kíméled az aksidat. Nem is értem miért vannak ráállva ezekre a 0,1 ohmos porlasztókra. Még az első kitem egy swag volt, ahhoz is subohm kazánt adtak 0,2 ohmos porival is tűzforró volt, most meg épp hogy langyos a modom. Mondjuk jobban belegondolva, a fűtő felülethez lehet köze, nagyobb felületen hevítesz, többet porlaszt, de levegősebb tekeréssel, nagyobb magon elég jól ki lehet maxolni a tankokat.