Meddig elég ez a mennyiség??
Én minden évben főzök, de nem szeretem!!
Akkoriba szálanként is lehetett venni.
Mint a hetvenes évekbe a Malbit és kínosan figyelve rágyújtáskor, hogy a logót mindenki lássa…
Passz! Ha fogyóban van, akkor rendelek a Floravita-ról, megérkezik bekeverem, “végtelen történet”.
Őszintén írva, nem számoltam még ki meddig lehet elég. Páran kérni is szoktak néha, mert tudják, hogy van mindig.
Szólj,ha nem bírsz vele … Biztos akad rá jelentkező nem vagyok nagy Pálinka fogyasztó ,de a jó pálinkára nem mondok nemet
Még sosem maradt meg!! Csak az az üveg amit minden főzésből félre teszek!!
Nekem nagyon megugrott a fogyasztás … nyilván ebben az évben 1 szem podrol álltam át teljes DL re és 6 eszközre úton a 7. Mivel ennyi helyre locskolom ezért nehéz is lenne pontosan számolni … De tervben van … Csak hogy tudjam mire elég egy adott készlet …
Nekem is már pár éve, de mindig elmarad, vagy ennek kell 1-2 deci, a másiknak szintén, már nem is követem. De szigorúbb leszek a jövőben.
Nem csinálok belőle üzletet-eddig sem- de odafigyelek a dolgokra.
Van be keverve X mennyiség több fajta íz… ez csak úgy lenne mérhető,ha 1 hónapig ki méregetném mennyi is az annyi … igazából jelentősége nincs max annyi hogy ,ha be tárazok az mennyi időre elég .
Lehet januárban rá veszem magam …vagy nem ,de az biztos
Napi átlagomra egy 1,5x szorozót teszek és az alapján lövök be egy dátumot meddig is elég a készlet
Mindenben segít az Excel
És mennyi a napi átlag ?
10-15ml maximum. De vannak olyan napok amikor nem is szívom.
Olyankor nincs rá lehetősèged,vagy egyszerűen nem is kívánod?
Szivarozik látható módon…
Szorgos mókus módjára nekem ennyit sikerült még összelapátolni a márkából…
Remélem mire elfogynak, újra visszatér a kánaán .
Is-Is. Nikotint nem használok így nincs sóvárgás érzésem se. Nekem a vapelés már csak nasi
Szép gyűjtemény, be is indult a nyáltermelésem, elnézve a jobb oldalt…