Lassan ideje lesz a honda tankjából leválasztani egy kisebb rekeszt. ![]()
Ez még csak az EU külső határára igaz…egyelőre ráérsz ![]()
Már látom ahogy egy gumicsövel szívom le a marmonkannába a 3 liter lemon tartot. ![]()
Addig lesz jó,míg nem kevered össze a két tankot…![]()
![]()
![]()
Miért? Kirobbanó élmény lenne? ![]()
Csak ha rágyújtanál. ![]()
benzinnel vagy gázolajjal vépelni a bagónál is veszélyesebb ![]()
Egyéb ötleteket meg ne reklámozzunk itt mert nem ismerhetünk mindenkit aki olvashatja.
Szerintem
AdBlue, Diesel, Granpa’s feliratokkal ![]()
Aki volt katona az “átkosban”, az láthatta, minden rádió adóvevő készülékre piros betűkkel rá volt írva az alábbi felirat:
VIGYÁZZ! AZ ALLENSÉG IS HALLJA
Tiszabecsnél csináltuk a határátkelő bódékat pár hétig.
Ha tudnád mit ki nem találnak mibe hozzák be a cigit
tényleg mint a filmekben,kenyér,rádió nagy hátuljú régi tv,5 perc alatt szétkaptak egy passatot a vámosok mint foxi a lábtörlőt (már a drón is működik
)
Engem anno az NDK-ból hazafelé jövet a berlini repülőtéren “viszgáltak” meg rendesen. Örömömre szolgált, hogy ők is megállapították, még a heréim is rendben vannak. ![]()
Nekem a heréim nem vizsgálták, de egyébként darabokra szedték mindenem is
itt Ferihegyen… Majd közölte mosolyogva, bocsi minden tizedikkel ezt csinálják ![]()
![]()
Egy alkalommal Szent Pétervárról hazafelé darabokra szedték a holmimat és találtak nálam 6 doboz kaviárt. Az egyébként határozottan csinos egyenruhás nő közölte velem, hogy ebből csak egyet vihetek. A magam szegényes orosz nyelvtudásával próbáltam neki elmagyarázni, hogy ez a boltban nem volt kiírva, egyébként is a többit neki hoztam ajándékba. A szegényes nyelvtudásom azonban elég volt arra, hogy megértsem, amit mondott, kb. így fordítható le: ■■■■■ meg és menj! Becsukta a bőröndömet és elengedett.
Ahogy olvastam, azt hittem az lesz a vége, hogy megetted a többit ![]()
De így sem.rossz! ![]()
Szerintem senki nem tudja mi lesz,találgatás megy mindenhol.Hírek figyelése,ilyenek. ![]()
Természetesen megfordult a fejemben. Tudod, ezek kis dobozos vörös kaviárok voltak, simán legyűrtem volna gyomorrontás nélkül.
Látni láttam már milyen,de inkább eszek mákot
az is olyan csak más az íze ![]()
Azért ez nagyon más. Nagyobb a bogyó és másként pukkan szét a fogaid közt.
Mivel rántott husit nem dobozolnak,így kihagyom továbbra is a kaviárt ![]()