Teljes jogod van hozzá. Azonban felhívom a figyelmed rá, hogy ez egy fontos anyag egy jól szituált reggelihez, ami a következőképpen néz ki:
Először elkészíted a pirítós kenyeret, melyre ráhelyezel 1-1 tükörtojást. A tökörtojások tetejére szépen ráteszel egy-egy mokkáskanálnyi kaviárt. Kiveszed a hűtőből az előző nap felbontott, de dugóval lezárt száraz pezsgőt, töltesz a poharakba 2/3 részt, majd azt a biztonság kedvéért még szárítod 1/3 rész száraz vörösborral. Olyannal, mint pl. a Cabernet savignon, de ne legyünk sznobok, jó erre a lidlis Egri bikavér is. Ezt betolod reggelire és máris kellemesen indul a társasági napod.
Tiszta James Bond.
Abból sajna egy részt sem láttam. Negyedévente volt egy hétvégés találkozóm a tradícionális sakk partneremmel, ott ez volt az alap. Sajnos már több éve meghalt, így ez a gasztronómiai élmény is a múlté már. Ugyanígy a sakk is és a kaviár is.
Hát…, ezt esetleg úgy lehet kivédeni, ha pl. ötödiknek, vagy hetediknek mész
Engem az Állami Számvevőszéknél, előző fénykoromban, sok éve az akkori melóm miatt egy keresőkutya “motozott meg”. Akkora volt a szája, és bekapta a full ágyékom köldökig. Farmernadrágban voltam, bár ez nem nyugtatott. Aztán okos kutya volt, parancsra elengedte (egy könyvkötőgépet szállítottunk oda, és üzemeltünk be).
Nagyobb motozásom nemigen volt…
(Bár várjá’, a profi urológus az minek számít? )
A kb. 70 éves tornácon volt egy csomó repedés, inkább a dilatáció miatt, de már nem mozogtak. Hozzáértőket kérdeztem, hogy ezzel akkor mit kezdjek. A válasz az volt, hogy alapos takarítás, portalanítás, aztán egyszerű fagyálló csemperagasztó. Jól el lehet szórakozni azzel, de kell, mert utána a kvarchomokos betonfesték következik, úgy már csodás lesz
Előre láthatólag 2014 tavasz, nyár körül. Itt tudod követni: https://www.facebook.com/Vaderfilm
Ez ilyen időutazós, hogy majd a múltban nézhető meg?
Javítva: jó… jó, még kávézok. 2024 naaa…
Azóta hány oktávval lett magasabb a hangod?
Szerintem meg kellene írnunk egy törvénytervezetet. Utána elküldjük Kövér Lászlónak.
Vizuális tipus vagyok,Beugrott a Kutyám Jerry Lee kocsmai jelenet.
Pedig februárban még csak halványbarna vót!
Lehet az Karácsonykor vót csak elnyomta a kocsony íze… (miért mindig nyáron akarok kocsonyát enni… )
Én folyton akarok… Persze jót.
Én magam csínálom marha húsból nekem nagyon be jön…
Szep karamella szine van.
Mind ílyen most építettem újra őket…nem is értem pedig hamar kiszurom ha kokszos ezek a byka-ák át vágtak…10db tekerés volt még jó,hogy nem mind használom…