Strangers Mod

Sziasztok.:slightly_smiling_face:
Egy kis segítség kellene , bakancslitás a strangers Mod beszerzése.

Esetleg tudnátok oldalt , amihez nem kell precíz nyelvtudás , és lelkes amatőr​:crazy_face: is meg tudná venni?:slightly_smiling_face:
Köszönöm az esetleges segítséget​:hugs:.

Ott van az oldalukon a boltok listája…én csak ott vennék.

2 kedvelés

Khm…khm…annyit már én nem :blush:lelkes amatőrként :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Nekem is 500 euro a határ…
Itt szoktam vásárolni és ezt is forgalmazzák.

1 kedvelés

Nézegettem nem hazudok​:blush:de ennyit nem.
Amim van azzal szerény véleményem szerint ugyanazt a levest gőzölöm el mint az 1700 ojrós moddal :stuck_out_tongue_winking_eye:
Jók ezek nekem :grin:

5 kedvelés

Elektronika hasonló…jól megvannak csinálva…bár az aksi fedél zárodása nem tetszik a kábelt kell igazgatni mert becsípődik …az 510nincs sikba ki áll az se tetszik.Amúgy hiper szuper cnc készitésű…

1 kedvelés

Nem mondom szép,tetszik pár darab,de azért mégis …nem a lelkes amatőröknek készülnek​:blush:
Na meg így ahogy írod …má nem is köll …pfujjj​:rofl:

1 kedvelés

Nem mondom nem fordult meg a fejembe a vétele de mást vettem…:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ezzel úgymond "villantani"lehet,de az én kollégáimnál biztos nem​:rofl::rofl::rofl:
"Miért mindíg ugyanazt hozod ha van egy raklappal otthon ? "
Ha drip tipet cserélek már "újat vettél megint ":rofl:
Ezeket csak az értékeli aki látott már egy két dolgot jobb körökben :blush:
De az nem én vagyok :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Hát megnéztem tüzetesebben az árait , annyit azért nem ér . Van a családban CNC-s , annyival többet nem érnek :sweat_smile: :rofl:
El vagyok én a nem DNA lapkás modokkal úgy érzem , nem kell a csicsa még sem :grin: :laughing:
A bolt infót köszönöm.

2 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.