SS készülék

Annyira mondjátok a fasztekket…szétnéztem :flushed::flushed:https://www.fasttech.com/products/3032/10082522/9763423

2 kedvelés

Te miket nem túrsz ki? :rofl: Egyébként is minek nézelődsz, mikor tudod, hogy rossz vége lesz. :sweat_smile:

Ezaz…:grin:nem tudok róla semmit,de érdekelne :grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

Én csak meg ilyeneket:
Eleaf-iStick-Pico-25-silver-black

Eleaf-iStick-Pico-Plus-75W

3 kedvelés

Belegondolok, mennyi mindenről nem tudok semmit… :rofl:

És már nézitek issssss​:rofl:ha valaki tud infót róla :stuck_out_tongue_winking_eye:megoszthatja velem :grin:

2 kedvelés

Én most ezt az ujjlenyomat mágnest vadászom éppen, csak azt nem értem miért. :flushed: :flushed: :stuck_out_tongue_winking_eye: :rofl:

3 kedvelés

Mert tetszetős :smiley:

A bolt megbíthatónak tűnik. Egyszer rendeltem még csak tőlük és egy hét alatt a kezembe volt.

Én meg csak úgy 2 évig szinte mindent itt vettem, de ez a bolt már akkor is régi motoros volt, amikor én 4 éve elkezdtem, szóval, ja, hajrá, hajrá.

3 kedvelés

Bítom az értékítéletedben :sweat_smile:

Az a fehér szexi. :+1:

2 kedvelés

Nem a boltról hanem a modról amit linkeltem :grin:csak úgy egyszerűen szép,tetszetős :blush:

Fehér és króm.Nem natúr SS. Ez szempont volt, úgy tudom.
@Deepfreeze dönthet végre, akar-e szexi lenni vagy sem… :rofl:

2 kedvelés

Nekem a Plus nélküli fekete/ss jön be a leginkább :smiley:

1 kedvelés

Akkor vegyed, mert az még az első gen lesz, szerintem már csak pár darab lehet…el fog fogyni! :sweat_smile:

1 kedvelés

Jó, hát majd ha tudom hova, akkor majd meglesz :smiley:

Mire kész a kéró, addigra már az egész eleaf is sóval lesz beszántva. :rofl:

Megdöbbenve állok a felett, hogy vannak emberek, akiknek semmi sem “elaf”. (enough) Bocs! :rofl:

Ezt ajánlanám! Ebben van piroSS iSS meg fekete iSS. Ennél SS-ebb nem nagyon van.:joy: