Sziasztok. Pár napja használom a címben említett készüléket, de sajnos elkezdett szivárogni teljesen random időközönként. Próbáltam a 0.15 és 0.23 ellenállású porlasztóval (amit mellékeltek) is. Van esetleg valaki aki tapasztalta ezt? Van rá megoldás? 70/30 liquid-el használom, ezt javasolták hozzá. Keresgéltem a témában és azt látom sokan panaszkodnak erre a hibára, de igazi bevált módszert eddig nem találtam. Ezt leszámítva teljesen jó cucc lenne.
Hello
Sajnos a SMOK termékek nem a legjobb minőségűek,3 féle tankom volt mind a 3 egy idő után szivárgott és sajna 2 napja ment tönkre a második smok modom 1 Arcfox is.
De pl. a melos Smok Rigel modomat elpusztítani sem lehet,multkor az építkezésen kiesett a zsebemből és mire észrevettem átment rajta egy bobcat de még mindig működik.
Egy ideje tesztelgetem és úgy látszik a feltöltés közben kell odafigyelni és nem folyik. Miután feltöltöttem liquiddel visszazárom és megszívom erőteljesen, de úgy hogy nincs rajta a készüléken. Olyan mintha feltöltés közben nyomás lenne benne és emiatt nyomja ki alul, de ezzel a módszerrel úgy néz ki nem folyik. Lehet hülyeség az egész és csak szerencsém van, de most hibátlan