Sziasztok!
Kicsit elvesztem. Található itt a fórumon belül topic, hogy hol érdemes, illetve lehet biztonsággal vásárolni. Ha közvetlen nincs pár tippet szívesen fogadok. Párat magamtól is, valamint szóbeszéd útján találtam.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kicsit elvesztem. Található itt a fórumon belül topic, hogy hol érdemes, illetve lehet biztonsággal vásárolni. Ha közvetlen nincs pár tippet szívesen fogadok. Párat magamtól is, valamint szóbeszéd útján találtam.
Előre is köszönöm!
szia!
akciók kategória alatt…
Köszi. Nézem.
Ez mondjuk engem is erdekelne, mert rendelni akarok par dolgot, de amit ismerek 1-2 bolt, sehol nincs meg egyben azok a cuccok amiket akarok(ss-ni80 huzal-meshlap, vatta, aroma: fullmoon, al…)
Olyan nekem még sosem volt, hogy egy boltból össze tudjam állítani a rendelésem. Általában 2 helyről de gyakran 3 is kell hozzá!
Nem tudom,nekem a Liqvidhallon minden megtalálható amire szükségem van.
Hát a topicban elmerülve jelenleg ott tartok, hogy 3…
Theliquidcity oldalon elvileg szinte minden IS van, kivéve ami nincs, nem mondom, hogy a legolcsóbb oldal, de talán nem is a legdrágább, többször rendeltem már onnan, gyorsak és korrektek.
A másik általam kedvelt oldal pedig az Aromaparadise, hasonlóan korrektek és gyorsak, igaz náluk nem feltétlenül kapható minden IS, de pár cukorkára mindig jók vagyunk!
2 22 hónapos gyerek mellett meg kell gondolni, mert ugrik a pelenka…
Esetleg valaki ezzel az oldallal tapasztalat?
Szoktam rendelni innen is, semmi gond nincs velük. Árban sincsenek nagyon elszállva szerintem! 3-4 munkanap általában mire megjön a csomag.
Tényleg jó lenne egy olyan hely ahonnan mindent lehet egyben mert nem mindegy hogy esetleg 2-3 szoros a postaköltség.
Szia, nekem meg nincs tapasztalatom vele, de örülök hogy belinkelted. Innen fogok rendelni legkozelebb, mert itt minden van ami most kell. Mindenfele huzal, tank tarto, aroma full moon es a&l amiket most ki akarok probalni, meg vatta is van, bar abbol meg nem tudtam valasztani. Esetleg tipp valakinek, hogy innen melyik vattat erdemes rendelni?
Szia Gábor! a cotton treads, cotton bacon nekem bevált de a kendót is szeretem mondjuk most vapefly cotton cloudst használtam eddig teszi a dolgát nincs vele gond.
Úgy látom tetszik a fool moon ízvilág!
Ezek szerint ízlik a sky?
Meg nincs bekeverve, csak tarazok befele
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.