Akkor hajrá! Az lenne a D-re az X!
Hát akkor én rábsztam, nem szavazhatok.
Mondjuk engem ezek a szavazások (nem csak vape) sosem érdekeltek, mert mindegy miről van szó, kaja, autó, film, zene teljesen szubjektív, így kb. nem is ér sokat, szvsz.
Hát igen, de ha majd egyszer én is nagy leszek, na akkor majd, majd akkor, jól megveszek mindent is. Már csak 10-15 év, dont worry.
Ezért írom azt hogy ezek az én igényeimet kiszolgálják.
Az ujjunk sem egyforma,ez ebben a vape dologban a leg klasszabb,kinek a pacal,kinek a csülökpörkölt ízlik
(mondon, csak így magamban )
…estleg olyan is lehetne, hogy Mindenki egyéni (rang)listát írjon, előnyökröl-hátrányokról, indoklással.
…így maradna a szubjektivitás, de érvekkel(!) alátámasztva, részletesen kifejtve, bármelyik műfajban és árfekvésben függetlenül, hogy eredeti-e vagy sem, egy külön rovatban pl.: “Egyéni mod/tank listák”.
…egy ilyen v. hasonló összeállításból-bejegyzésekből is készülhet(ne) egy összefoglaló, örök ranglista pl. évvégékre.
…nem biztos, hogy mindenkinek sok tank/mod átment a kezén, de bárki, aki valamivel is vapel, biztosan megtudja, megtudná osztani a tapasztalatait, már kezdőként-haladóként is.
A 2 évvel ezelőtti szavazás 2 lépcsős volt. Mindenki ajánlott modokat, tankokat, de nem volt indoklás, csak a szerintük legjobbakat írták le. Majd ezekből volt a szavazás. Természetesen kategórikusan (így képzeld el : 1 akkus modok, 2 akkus modok, 3 akkus modom, squonk-ok, mechák stb… ), majd ugyanezt eljátszottuk a kiegészítőkkel. De idén, mivel sok az ínyenc, azt hiszem aromás szavazást is lehetne.
Az indoklással (mi is terveztünk olyat) azt hiszem az volt a baj, hogy sok volt a termék, és így túl hosszú lett volna a ranglista.
Szerk.:…a szerintük legjobbakat írták le, és ebből lettek kiválasztva azok amik mindenki szerint a legjobbak voltak. Több termék is lehet befutó, nem csak egy. Ezzel egy körülbelüli támpontot adva a kezdőknek.
Addig addig, kialakul egy újabb szavazás, akarva, akaratlanul, lesznek itt most is szavazók bőven, nagyon úgy néz ki…