Szia Éva! Tökéletes 3 első hely 3 kategóriába! Kezdő, haladó és profi! Mert amúgy a 3 tankot nem lehetne egy kalap alá venni sőt nem is lenne sportszerű!
Szia Elek!
Egyetértek!
Különbözőek ízben, kezelhetőségben, és persze árban is.
Csak a számomra első hármat írtam.
Egyébként szerintem a kategóriákban nem biztos, hogy ugyanoda sorolnánk őket
Én a Byka-t tenném a kezdőbe, annyira egyszerű, szinte elronthatatlan. Expromizert tenném a haladóba és a spica-t a profiba
Csak nem biztos aki belepróbál a Vape világába egy közel 80k kazánnal kéne kezdenie. Szerintem úgy ahogy a klónokat sem tenném egy csoportba az Exvape és hasonszőrű tankokkal mert nem korrekt! Annyi de annyi kritérium , elvárás van hogy nagyon sok listát lehetne készíteni!
Ebben is egyetértek, és innentől Kingánál pattog a labda
Mellesleg én két klónt próbáltam, és mind a kettő kritikán aluli volt, úgyhogy én azokat semmilyen listába nem tenném persze ettől lehet van aki nagyobb szerencsével választott klónt
Számomra is fontos iránymutatás volt kezdőként, bő egy éve a kérdéses ranglista. Én is örülök a kezdeményezésnek és örülnék egy újabb szavazásnak!
Csak “hangosan” gondolkodom, lenne-e jogosultsága egy örök listának, ami folyton változik, éppen melyik tank, mod van elöl:
- Kiesnének a rég nem kapható cuccok és aktuálisan belépnének újak és mindig(!) nyomon lehetne követni a fejleményeket, évenkénti szavazás nélkül (is). Az éppen futó kedvencek kapnának egy-egy voksot, persze úgy, hogy le legyen szabályozva, ne lehessen széttrolkodni (Feltéve, de meg nem engedve. ). A népszerűség és a trend lenne a mérvadó, vásárlói tapasztalatok alapján, különböző kategóriákban (lásd mint fent: felhasználás-íz-gőz-kezelhetőség-ár).
Vélemény?
Úgy látszik én ma mindenkivel csak egyetértek
Pont így…
Ezt a gyártóknak kéne orvosolni. Igen is kellene próba verzió x időn belűl visszaküldöd ha nem tetszik vissza kapod a pénzed x% -át ha tetszik a gyári tankból levonnák a próba tankot + kapnál valami kedvezményt vagy kiegészítőt. Ki lehetne ezt jól találni.
…és persze hamar kiderülne az is, hogy az aktuális trendek mellett bebetonozódna pár olyan termék, mit pl. Dvarw v. Dicodes v. By-Ka V7-8-9…stb a saját kategoriájában…de mindig van új a nap alatt.
byka v7, v9, prime, ataman v2 és dvarw. Ezek a klónok futnak nálam most, ezek jók. Az ataman v3 elsőre full szar volt, visszaadták szó nélkül az árát, másodikra csak kicsit volt szar, azt megoldottam. A gtr klón viszont elég szar, a léállítást nem sikerült koppintani. Spica klón volt nálam, de szárazon egy délután volt szétszedni, így el is engedtem. Szóval ja, van ilyen is, olyan is, nálad csak olyan.
Igen Az egyik a spica volt, és sajnos a prime volt a másik. Mint utóbb kiderült, gyárihibás volt.
Nyilván az eredeti is lehet gyárilag hibás, de azért kisebb rá az esély
Én pont a az esetlegesség-lutri miatt a klónokat nem is szerepeltetném ugyan azon listában, nyitnék nekik egy külön kategóriát v. nem szerepeltetném őket. Nem lenne tisztességes magával a konstrukcióval szemben…
Istvánom nálad a klónok háborúznak!
Nálam a szakmámból adódóan bebetonozódni látszik igen a Dvarw és a Dicodespedig van pár kedvenc tankom,
Dvarw(ok)
Dram (ok)
Tripod(ok)
Stb
Ott a pont! Piff anyukám, szívemből szóltál!
Zolika valami kezdődik!
Már megállt jó,max még egy X
Majd ha kiadják a 22-est!
Az tény hogy vannak (csak szerényen Zolika )jó kazánjaim,de az én szájízemnek ők felelnek meg .
Kezdőknek egyszerű klónokat ajánlanék,mert nem biztos hogy azt a feelinget akarja érezni mint én akartam az elején volt klónom,volt csalódasom is velük de lassan megtanultam kezelni az eredetiekkel az ízeket,drótokat,már azt hiszem tudom mi a jó nekem
De hát a 21700 D-re az szép lenne