Napi Vape! 🙂

Szia AndrĂĄs!
Lehet picit levegƑsebb,de be lehet szƱkĂ­teni is.Nincs tĂșl variĂĄlva decken belĂŒl van 1db 1mm Ă©s 1 db 1.2mm-es levegƑ furat,kĂ­vƱl a levegƑ ĂĄllĂ­tĂł gyƱrƱvel lehet operĂĄlni,hogy 1-1db -ot hasznĂĄlj belƑle vagy mindkettƑt,Ă©n mindkettƑvel tolom,de mĂ©g Ă­gy sem tƱnik levegƑsnek Ă©s ami fontosabb szĂĄmomra az Ă­zeket is szĂ©pen megtarja,valamiĂ©rt mĂ©g Ă­gy is szƱkebbnek tƱnik,mint pl a Kayfun Prime full levegƑn ami azthiszem 1.8mm volt(azt tudom neked is van azĂ©rt hoztam fel pĂ©ldĂĄnak),egĂ©sz jĂłl ki van ez talĂĄlva,Ă©n 2.5 magon furĂĄnak tĂŒnhet,de 26ga ss huzallal hasznĂĄlom azzal is jött,prĂłbĂĄlltam 28ga ni80/ss-el aztĂĄn mĂ©gis visszatĂ©rtem a vastagabb huzalhoz vele,Ă­zben ezzel az rta-val talĂĄltam meg legjobban az Ă­zeimet melegedĂ©s/forrĂł gƑzök nĂ©lkĂŒl,lĂĄnc slukkos alkat vagyok​:slightly_smiling_face:Meg valahogy nekem minden passzol,könnyƱ takaritani,gyorsan lehet feltölteni,lĂ©ellĂĄtĂĄs ĂĄllĂ­tĂĄsa rendben van,engem meggyƑzött,de ugye ez egyĂ©ni szubjektĂ­v,valszeg a tĂșl szƱk mtl-eseknek nem lessz a kedvenc rta-ja,(Ă©n is abba a tĂĄborba tartoztam ezidĂĄig)felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©bƑl adĂłdĂłan is ezt tĂŒkrözi.

7 Likes