Napi VAPE 3

indulás csapatépítőre :wink::grinning:jó gőzőlést mindenkinek.:blush:

14 kedvelés

Most muszáj fejreállítanom a telóm,hogy lássam mik ezek a szép tankok?:joy::joy::joy:

3 kedvelés

ez csak egy wenax meg egy artemis rdta meg egy chutulu artemis mtl rta ha jól tudom​:rofl::grinning::sweat_smile:

4 kedvelés

Keményen tolod azért te is, bro! Van ott szajré. :rofl:

5 kedvelés

Egi mindenkinek :wink::grinning:

13 kedvelés

Széles skálán nyomod :+1:

4 kedvelés

A Ctulhu Artemis milyen? Ízre, minőségre, építhetőségre és mennyire lehet levegősre venni (MTL)?

3 kedvelés

Szerintem ízre jó. Minősége jobb mint az ára után várná az ember. A levegő2mmx4mm lyuk a legnagyobb

6 kedvelés

Mondjuk egy Innokin Ares 2 tömörségű a levegőzés (legnyitottabbon is elég tömör) vagy annyira is tud nyitott lenni mint egy VandyVape Berserker V2 eltávolított AFC modullal (nagyon levegős)? Vagy ebből nem lehet kiszedni? Esetleg D.1 elem van?
Én majd valami olyan tankot keresek MTL-re (RTA) ami még RTA, de annyira szellős tud lenni mint a Berserker V2 a fenti módon. Fogalmam sincs mi jöhetne szóba…
És jó lenne 24mm diameter nem 22…

tökéletes amúgy ízre gőzre jó a levegőzése állítható ahogy csak szeretnéd​:wink::blush:szerintem mtl re jó kis ízes tank

3 kedvelés

Akkor ez nem a te tankod… 24mm-es nekem Ares és Titanide Leto van.Ha az Ares neked szűk akkor passzolom a kérdést mtl felhasználó vagyok…

1 kedvelés

@Szabolcs_Barna Egi!:grin::beers:

9 kedvelés

egi egi már a fütyülőstől kezdve mindent ittam már sör meg miegymás lassan nem látok :sweat_smile::rofl::wink::grinning:ja meg házi pálesz is volt

5 kedvelés

Bocsi, csak eszembe jutott!

Kollégám egyik fia volt csapatépítésen, kérdezi az apja milyen volt?

• Hát Fater, délelött fejtágítás, aztán ebéd, délután csapat versenyek, este vacsora, utána “szabadfoglalkozás”.
    Aha, mondja az apja:
  • Tulajdonképpen a csapatépítés egy “körülményes berúgás”.

:thinking::star_struck::crazy_face:Jó szórakozást! Had follyon az a “liquid”!

8 kedvelés

Ez inkább máj(le)épitő lesz szerintem, rossz helyre mentél. :thinking: :grin:

4 kedvelés

Siren2 van 4,5 ml - esben is. Az enyém csak 2ml-es. Nem tudom mihez hasonlítani, mert csak olyanom van, ami nektek nincs. Pedig a Siren elég tágra nyitható. Igaz, nincs cserélhető AFC. Itt senki semmihez nem hasonlítja. Pedig nekem csak az van. De árulnak az enyémnél nagyobbat, ami talán jó is lehetne neked.

Az Innokin Zenith, az nekem nagyon homlokhorpasztó, de az patronos. Az Arest nem ismerem. A Siren2 szűk dl -ig nyitható, drip-tip nélkül szeretem olyankor szívni, ha teljesen ki van nyitva. Úgy a legjobbak az ízei.

10 kedvelés

Megdeglett? :grin:

3 kedvelés

Csak pihen​:grin:Akkor értünk fel Dublinba,hétvégi lazulás​:sunglasses:

1 kedvelés