Ó,de szép
Akkor erről az ízről kérnék egy véleményt,ha szabad,ha nem
Jah és egy keverési arányt is
Szia Szilard!Eloszor is kulfoldi oldalakon rengeteg dohanyos iz osszehasonlito listat elolvastam mar regebben.A tribeca minden!! listan ott volt.Nagyon kicsit aggasztott,hogy az alapizeiben ott van a karamell es a vanilia egyutt.Van par deszertesebb dohanyom,de az edes mellekizuk(pl vanilia) miatt nem tudnam oket egesz nap szivni,inkabb jok egy esti sorozeshez,de utana masnap meg csak a tankban maradt levest nezegetem,hogy elkene meg azt szivni,de nem kivanom.
A tribeca-t 25%-ban ajanlja a gyarto,ami nem kicsit sok,de ugy voltam vele legyen.Sok kinti oldalon lattam,hogy 20 %-ra lemennek vele,legkozelebb en is igy teszem.A cucc gyorsan keveredik a nagy koncentracio miatt az alapleben,razogatas utan az egesz gyorsan homogen melysarga lesz,nem fog hosszu napokig gazosodni a razogatas utan.Azonnal eros karamell,vanilia? illatot arasz,ez picit aggasztott ugyhogy megtudtam allni ,hogy tiz napig nem volt kostolo
Tehat az iz…nekem nagyon adja!Nagyon jo th-s leves igy kb 60-40-ben.En ezt desszert dohanynak mondanam,szamomra mind az ,amiben nem csak dohany van.Nem is tudtam ,hogy vapelve ilyen a karamell ize,marmint egy egyaltalan nem edes,nagyon olajos-zsiros izvilag es ebben ott van egy karakteres eros dohany is.Meglepo ,hogy a karamell nem tudja elnyomni,valoszinu a magas koncentracio miatt.Ket napig esti husito kivetelevel ezt gozoltem,meglatjuk egy het mulva milyen lesz.Szerencsemre en vaniliaval nem talakoztam benne
Egyebbkent irtam,hogy nem tudtam osszerakni ezelott,hogy ez lenne a nem klasszikus edes karamell iz.Pedig a masik egesznapos desszert izem a le petite blond pont ugyanezt az izvilagot kepviseli egy nagyon pici foldimogyoroval
Ui. : Asszony azt mondja,hogy vattacukor illata vanSose erzem az illatat annak ,amit szivok,de jobban belegondolva van egy kis vattacukor feelingje,cukor nelkul
Na ugye mondtam én nem rossz kis cucc
Nagyon jo!!Nyugtass meg,hogy te sem erzed a vaniliat.Mondjuk engem mar az megnyugtat,hogy en nem erzem
Nyugodj meg ,azt az egyet nem érzem benne
Viszont nekem most nagyon th-s valamiért de attól még klassz cucc
A th-t kulon kiemeltem,mert vagyunk egy paran,akiknek jol jon
Szépnek látszó tárgyad van
Köszi @Paldeak_Attila !
Pont erre voltam kíváncsi,régóta nézegettem,de valahogy én is a vanilia miatt nem vágtam bele eddig sokak által kedvelt Ry4 eket sem szeretem miatta,de úgy látszik a Tribecca máshogy adja,mindenképpen kifogom próbállni,köszönöm mégegyszer a tökéletes leírásod róla
U.i.asszonyom szerint az M-type-nak is vatta cukor illata van,sőt mások szerint is,pedig ízre…
Sok sikert hozza!Keszulj fel ,hogy egy nagyon tomeny iz lesz,mint mikor ifju koromban megkinaltak egy jo kis szimfoniaval,vagy mikor tuzolto voltam es a langolo fenyvest tudoztem .Szurkolok,hogy te se talalj vaniliat,az m-type-ot meg ugy nez ki ,hogy vegre en is ki tudom majd probalni.Jonnek ki rokonok,ugyhogy hozatok majd veluk,csak rendelni kene valahonnan.
A strandoloktól elnézést szeretnék kérni a mai felhőkért!
Hogy páran miért adják el nem tudhatom, de hogy miért veszik sokan, azt nagyon is!!!
Ez kicsit olyan, mintha a Naplás kilátóból készült volna
Mit hallgatunk rovat: “Az erdő titka”
Igen, majdnem…
…odáig is ellátni onnan.
(A csodálatos Gerecse )
Egészségedre.
Koszi