Akkor szívok mást.
Na ez már igen! Így nagyon csini! ![]()
Amíg az asztalit nem költöztettem fel a padlásra havonta szedtem ki belőle egy fél macskát ![]()
![]()
Nekünk amióta kutyánk van mindenhonnan is ki tudunk szedni egy egész kutyát. ![]()
Na meg a szellőztető is kavarja a port állandóan, por meg van dögivel.
Átérzem…most meg muszáj vagy/vagyok, meg szerintem bárki kitakarítani a nagy meleg előtt, mert ez a sok por csak a hűtés hatásfoka ellen dolgozik…Nekem most csak egy laptopom van itt Pesten, azt kaptam szét valamelyik nap, eszméletlen mit tud okozni 6-7 hónap. 1060(ha jól láttam és az egy 1060) hogy muzsikál egyébként? Nekem is az van a laptopban, egyre kevésbé vagyok megelégedve vele. Persze tudom nem fiatal darab, de na…
Lejöttem már a gaming vonalról, néha egy kis WOT, ahhoz meg elég. Különben sincs pénzem pc-re, mert elmegy ecigire. ![]()
Sziasztok!
Hát ez nagyon durva dolog volt, alig térek észhez! Hónapok óta sikeresen halogatom a PC nagytakarítását. Ma reggel felszívtam magam, és elhatároztam, hogy nekifogok. Aztán egy kis ez, egy kis az, szóval elsunnyogtam a délelőttöt. ![]()
Kedves @Ispy erre ebéd után mintegy figyelmeztetésül beletolod az arcomba a géptakarításról a képet!
![]()
Lett is egy kis lelkiismeret furdalásom, de ma már azért se fogok hozzá. Hangos a ventilátor, valószínűleg újat kell vennem és pasztám sincsen itthon. ![]()
Hát így lett @Ispy az őrangyalom, aki figyelmeztet a tennivalómra.
![]()
(Vagy csak a véletlenek egybeesése.)
Én is szívesen lemondanék róla, de egyrészt munkagép, nem lenne jó, ha a portól mondjuk megállna, másrészt meg tényleg ellepte a dzsuva.
Szétszedni, kitakarítani nem egy nagy kaland, 2 óra, összerakni, na az maga az élvezet.
Jó ötlet volt a mini itx. ![]()
Én tervezgetek valami újat venni, mindenképp asztalit. Sajnos nekem a vape mellett megvan még a gaming is mint függőség, de hát mérnökinfón vagyok, nem érzem magam egyedül:DD Itt nálunk a baráti körben kb mindenkinek ez a két függősége van…
Még csak fél 5 és már megy is, mint az ágyba…ás ![]()
Azt hiszem ideje egy nagyobb házat venni…mert amikor megerőszakolom szegényt, olyankor valahol egy informatikus felsír. ![]()
Közben vagy 2 tank red berries lecsúszott.
Annyira azért ne szaladgálj!
Gratulálok, sok sikert hozzá! ![]()
Gratulálok ,szép darab
nálam is használatban van ![]()
Gratula! Hányadik rohangálós? ![]()
Ez mi is?
Dehogynem Pepe, csak kicsit megfontoltabban…
![]()
Gyóóó!!!Amikor már azt hittem,hogy mindent láttam ![]()
![]()
Ez a taliig kitart. ![]()