Akkor szĂvok mĂĄst.
Na ez mĂĄr igen! Ăgy nagyon csini!
AmĂg az asztalit nem költöztettem fel a padlĂĄsra havonta szedtem ki belĆle egy fĂ©l macskĂĄt
NekĂŒnk amiĂłta kutyĂĄnk van mindenhonnan is ki tudunk szedni egy egĂ©sz kutyĂĄt.
Na meg a szellĆztetĆ is kavarja a port ĂĄllandĂłan, por meg van dögivel.
ĂtĂ©rzemâŠmost meg muszĂĄj vagy/vagyok, meg szerintem bĂĄrki kitakarĂtani a nagy meleg elĆtt, mert ez a sok por csak a hƱtĂ©s hatĂĄsfoka ellen dolgozikâŠNekem most csak egy laptopom van itt Pesten, azt kaptam szĂ©t valamelyik nap, eszmĂ©letlen mit tud okozni 6-7 hĂłnap. 1060(ha jĂłl lĂĄttam Ă©s az egy 1060) hogy muzsikĂĄl egyĂ©bkĂ©nt? Nekem is az van a laptopban, egyre kevĂ©sbĂ© vagyok megelĂ©gedve vele. Persze tudom nem fiatal darab, de naâŠ
Lejöttem mĂĄr a gaming vonalrĂłl, nĂ©ha egy kis WOT, ahhoz meg elĂ©g. KĂŒlönben sincs pĂ©nzem pc-re, mert elmegy ecigire.
Sziasztok!
HĂĄt ez nagyon durva dolog volt, alig tĂ©rek Ă©szhez! HĂłnapok Ăłta sikeresen halogatom a PC nagytakarĂtĂĄsĂĄt. Ma reggel felszĂvtam magam, Ă©s elhatĂĄroztam, hogy nekifogok. AztĂĄn egy kis ez, egy kis az, szĂłval elsunnyogtam a dĂ©lelĆttöt.
Kedves @Ispy erre ebĂ©d utĂĄn mintegy figyelmeztetĂ©sĂŒl beletolod az arcomba a gĂ©ptakarĂtĂĄsrĂłl a kĂ©pet!
Lett is egy kis lelkiismeret furdalĂĄsom, de ma mĂĄr azĂ©rt se fogok hozzĂĄ. Hangos a ventilĂĄtor, valĂłszĂnƱleg Ășjat kell vennem Ă©s pasztĂĄm sincsen itthon.
HĂĄt Ăgy lett @Ispy az Ćrangyalom, aki figyelmeztet a tennivalĂłmra.
(Vagy csak a véletlenek egybeesése.)
Ăn is szĂvesen lemondanĂ©k rĂłla, de egyrĂ©szt munkagĂ©p, nem lenne jĂł, ha a portĂłl mondjuk megĂĄllna, mĂĄsrĂ©szt meg tĂ©nyleg ellepte a dzsuva.
SzĂ©tszedni, kitakarĂtani nem egy nagy kaland, 2 Ăłra, összerakni, na az maga az Ă©lvezet. JĂł ötlet volt a mini itx.
Ăn tervezgetek valami Ășjat venni, mindenkĂ©pp asztalit. Sajnos nekem a vape mellett megvan mĂ©g a gaming is mint fĂŒggĆsĂ©g, de hĂĄt mĂ©rnökinfĂłn vagyok, nem Ă©rzem magam egyedĂŒl:DD Itt nĂĄlunk a barĂĄti körben kb mindenkinek ez a kĂ©t fĂŒggĆsĂ©ge vanâŠ
MĂ©g csak fĂ©l 5 Ă©s mĂĄr megy is, mint az ĂĄgybaâŠĂĄs
Azt hiszem ideje egy nagyobb hĂĄzat venniâŠmert amikor megerĆszakolom szegĂ©nyt, olyankor valahol egy informatikus felsĂr.
Közben vagy 2 tank red berries lecsĂșszott.
Annyira azért ne szaladgålj! Gratulålok, sok sikert hozzå!
Gratulålok ,szép darab nålam is hasznålatban van
Gratula! HĂĄnyadik rohangĂĄlĂłs?
Ez mi is?
Dehogynem Pepe, csak kicsit megfontoltabbanâŠ
Gyóóó!!!Amikor mår azt hittem,hogy mindent låttam
Ez a taliig kitart.