Napi vape 2.0 🙂

Akkor szívok mást.

12 Likes

Na ez már igen! Így nagyon csini! :+1:

4 Likes

13 Likes

Egy kis esti pöfékelés…

14 Likes

Nincs is jobb, mint egy vasárnapi géptakarítás.

10 Likes

Amíg az asztalit nem költöztettem fel a padlásra havonta szedtem ki belőle egy fél macskát :laughing::laughing:

8 Likes

Nekünk amióta kutyánk van mindenhonnan is ki tudunk szedni egy egész kutyát. :dog2:

Na meg a szellőztető is kavarja a port állandóan, por meg van dögivel.

6 Likes

Átérzem…most meg muszáj vagy/vagyok, meg szerintem bárki kitakarítani a nagy meleg előtt, mert ez a sok por csak a hűtés hatásfoka ellen dolgozik…Nekem most csak egy laptopom van itt Pesten, azt kaptam szét valamelyik nap, eszméletlen mit tud okozni 6-7 hónap. 1060(ha jól láttam és az egy 1060) hogy muzsikál egyébként? Nekem is az van a laptopban, egyre kevésbé vagyok megelégedve vele. Persze tudom nem fiatal darab, de na…

3 Likes

Lejöttem már a gaming vonalról, néha egy kis WOT, ahhoz meg elég. Különben sincs pénzem pc-re, mert elmegy ecigire. :rofl:

4 Likes

Sziasztok!

Hát ez nagyon durva dolog volt, alig térek észhez! Hónapok óta sikeresen halogatom a PC nagytakarítását. Ma reggel felszívtam magam, és elhatároztam, hogy nekifogok. Aztán egy kis ez, egy kis az, szóval elsunnyogtam a délelőttöt. :roll_eyes:

Kedves @Ispy erre ebéd után mintegy figyelmeztetésül beletolod az arcomba a géptakarításról a képet! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Lett is egy kis lelkiismeret furdalásom, de ma már azért se fogok hozzá. Hangos a ventilátor, valószínűleg újat kell vennem és pasztám sincsen itthon. :anguished:

Hát így lett @Ispy az őrangyalom, aki figyelmeztet a tennivalómra. :+1: :wink:
(Vagy csak a véletlenek egybeesése.)

4 Likes

Én is szívesen lemondanék róla, de egyrészt munkagép, nem lenne jó, ha a portól mondjuk megállna, másrészt meg tényleg ellepte a dzsuva.

Szétszedni, kitakarítani nem egy nagy kaland, 2 óra, összerakni, na az maga az élvezet. :sweat_smile: Jó ötlet volt a mini itx. :+1:

2 Likes

Én tervezgetek valami újat venni, mindenképp asztalit. Sajnos nekem a vape mellett megvan még a gaming is mint függőség, de hát mérnökinfón vagyok, nem érzem magam egyedül:DD Itt nálunk a baráti körben kb mindenkinek ez a két függősége van…

3 Likes

Még csak fél 5 és már megy is, mint az ágyba…ás :rofl:

Azt hiszem ideje egy nagyobb házat venni…mert amikor megerőszakolom szegényt, olyankor valahol egy informatikus felsír. :relaxed:

Közben vagy 2 tank red berries lecsúszott.

13 Likes

Annyira azért ne szaladgálj! :grinning: Gratulálok, sok sikert hozzá! :handshake:

4 Likes

Gratulálok ,szép darab :wink:nálam is használatban van :winking_face_with_tongue:

3 Likes

Gratula! Hányadik rohangálós? :rofl:

4 Likes

Ez mi is?

2 Likes

Dehogynem Pepe, csak kicsit megfontoltabban… :wink: :rofl:

7 Likes

Gyóóó!!!Amikor már azt hittem,hogy mindent láttam :rofl::rofl:

6 Likes

Ez a taliig kitart. :blush:

5 Likes