Napi vape 2.0 🙂

Will Smith Memory GIF by STARZ

10 Likes

Azaz, Uwell Tripod :grin: Egész nagy az akksija így a tokkal együtt ezért ez lett a nyerő

8 Likes

Melóban kényelmesen :smiling_face_with_sunglasses:Azt hiszem kéne egy kávét is csinálnom mellé.

16 Likes

Barátkozunk:

16 Likes

sok izgalmas fejlemény állt házhoz, pardon kézhez mostanában; megjött a vinci x, a lemon tart meghát a karikagyűrű is. :smiley:

14 Likes

Gratulálok!

2 Likes

Gratulálok! :slightly_smiling_face:

1 Like

sziasztok meg kell hagyni ajánlom ezt a kicsikét mindenkinek nagyon jó féle pod kicsi aranyos és praktikus is nagyon be jön most tesztelgetem igaz 0,4 pori van benne ez inkább dl de utánna inkább mtl pori lesz benne majd a 0,6 de ízre jó nagyon.:wink::slightly_smiling_face:és hozzá teszem 4ml leves fér bele.

13 Likes

Jó pöfizést a kis mozdonnyal! :wink::ok_hand:

3 Likes

Meleg van, bemenekültem. :sweat_smile:

Valahogy ez a fekete tank ezüst mod kombo nem fekszik a szememnek.

Jól jönne most egy ezüst purity… :rofl:

11 Likes

nézni kell mást akkor :wink::joy::slightly_smiling_face:szerintem meg jól néz ki

4 Likes

valahol a postán van az ss színű tank majd küldök képet ha ide ér végre a mod meg a tank​:wink::slightly_smiling_face:

4 Likes

köszike :+1::clinking_beer_mugs:

2 Likes

A tank belseje is fekete?

A chimney alatt? Ott nem.

2 Likes

Nem a chimney alatt hanem a kémény!

A kémény az fekete.

3 Likes

Azért arra figyelj hogy ha a liquid kikezdi nem lesz annyira kellemes gőzélményben részed! :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Likes

Nebassz, ilyen van? :grimacing:

3 Likes

Én részben ezért nem használok színes tankokat! Harry videóját nézd meg a neten!

5 Likes