Haver ez az én berserkerem? Azaz csak volt.
Ugy1985 ?
Akkor igen
.
Viszont, a kozmetikai vattában, általában van műszál is, ami nem igazán bírja a hőt. Sima vattából, ami használható, az a DM Ebelin bio vatta és a gyógyszertári sebészeti vatta. Ezek műszál mentesek.
Na csak sikerul az mtl
. Kezdek bele szeretni. Ez a kazanom nagyon jol sikerult. Koszi a segitseget. Ki tartottam. Expomizer v4.
Gratulálok. Nekem ez túl szűk és meleg volt. ![]()
Ugy latszik nekem ez jon be. Nagyon szeretem igy par nap utan. Ehez hasonlo tankokat tudnal ajanlani? Tyfun prime- ra gondoltam. Az ilyen lehet csak premium minosegben.
Szerintem Kayfun-ra gondolsz.
Azok mindegyike leszűkíthető annyira mint az Expromizer teljes levegőn. Illetve még a Taifun GT, a legelső ami tényleg olyan szűk mint a fene. Meg ott a Berserker, meg nekem a Glaz Mini is elég szűkös volt. Meg az lassan is izzitott, így abba (ha veszel) kanthalt kell tenni.
Huh meg nem is tudom mi volt még ![]()
Taifun GTR azt hiszem.
Bocsi. Igen el utottem.
De a taifunok is nagyon jok azt hallani.
Volt pár darab. Valóban jók.
GT2 4x volt, eladtam-hiányzott-visszavettem. ![]()
Nekem ezzel az expromizer v4- el vegre bejon az mtl. Vagy meg a porlasztos nautilus gt- t szoktam hasznalni. Az is nagyon jo pedig porlasztos tank.
Ma munkaban.
Dotmod 75 expromizer v4 1.17 ohmra tekerve. Vegre megtalaltam az mtl- hez nekem valo drotot. Kanthal 28ga. 2,5 mag. 6-7 menet szethuzva. Igy mar bejon az mtl. Nem is szivok kb ket hete dl rta- t.
Sziasztok! Végre megjött, gyorsan meg is tekertem ! Új kedvenc ! Ni80 2,5 magon 8menet egy kis Gorilla V2-el.
Na ma megrendeltem a taifun gtr- t. Nagyon kivancsi leszek.
Szebb mint gondoltam. ![]()
Üdv! Tudnátok nekem mindani egy tipikusan “gyors” clapton huzal összetételt!?
Szia. Ni80 az jó gyors. ![]()