Haver ez az én berserkerem? Azaz csak volt.
Ugy1985 ?
Akkor igen .
Viszont, a kozmetikai vattában, általában van műszál is, ami nem igazán bírja a hőt. Sima vattából, ami használható, az a DM Ebelin bio vatta és a gyógyszertári sebészeti vatta. Ezek műszál mentesek.
Na csak sikerul az mtl . Kezdek bele szeretni. Ez a kazanom nagyon jol sikerult. Koszi a segitseget. Ki tartottam. Expomizer v4.
Gratulálok. Nekem ez túl szűk és meleg volt.
Ugy latszik nekem ez jon be. Nagyon szeretem igy par nap utan. Ehez hasonlo tankokat tudnal ajanlani? Tyfun prime- ra gondoltam. Az ilyen lehet csak premium minosegben.
Szerintem Kayfun-ra gondolsz. Azok mindegyike leszűkíthető annyira mint az Expromizer teljes levegőn. Illetve még a Taifun GT, a legelső ami tényleg olyan szűk mint a fene. Meg ott a Berserker, meg nekem a Glaz Mini is elég szűkös volt. Meg az lassan is izzitott, így abba (ha veszel) kanthalt kell tenni. Huh meg nem is tudom mi volt még
Taifun GTR azt hiszem.
Bocsi. Igen el utottem. De a taifunok is nagyon jok azt hallani.
Volt pár darab. Valóban jók. GT2 4x volt, eladtam-hiányzott-visszavettem.
Nekem ezzel az expromizer v4- el vegre bejon az mtl. Vagy meg a porlasztos nautilus gt- t szoktam hasznalni. Az is nagyon jo pedig porlasztos tank.
Ma munkaban.
Dotmod 75 expromizer v4 1.17 ohmra tekerve. Vegre megtalaltam az mtl- hez nekem valo drotot. Kanthal 28ga. 2,5 mag. 6-7 menet szethuzva. Igy mar bejon az mtl. Nem is szivok kb ket hete dl rta- t.
Sziasztok! Végre megjött, gyorsan meg is tekertem ! Új kedvenc ! Ni80 2,5 magon 8menet egy kis Gorilla V2-el.
Na ma megrendeltem a taifun gtr- t. Nagyon kivancsi leszek.
Szebb mint gondoltam.
Üdv! Tudnátok nekem mindani egy tipikusan “gyors” clapton huzal összetételt!?
Szia. Ni80 az jó gyors.