Tuti diplomat lesz rajta
Miért, neked még nincs? Hová raktam, az előbb itt volt…2 is.
Nekem is van egy cipősdoboznyi…még nem mertem használni belőle. (Tavaly ) de lehet, hogy felbátorodok
Nem vesztesz semmit ,tapasztalatot szerzel vele
Én mint kezdő,egész jól boldogulok már vele ha jó a méret nincs vele gáz.
Ok, eddig Muja voltam hozzá, de idén veszek egy 360 fokos fordulatot. Sajna reggel pont bevattáztam 5-6 tankot, de a jövő héten teszt, valami Ork dohánylével
Ezek után nem maradt más választásom…
Én…
…nemszeretamujit!
Tessék csak hasznyálnyi mer jaúú
Ha mondom
A retro videók szerint is
Már évekkel ezelőtt elfogyott, nagy nehezen. Nekem túl sprőd volt. Az ízek nem azonnal jöttek.
Próbáltam régebben én is (mindenből kellett )de tuti rosszul bántam vele.
"1centit vágjál le belőle"én belehúztam bármi történt most hogy máshogy csinálom,így fincsibb.
Ezért szeretem nézni a régi videjókat ami még fenntmaradt
Én is biztos máshogy csináltam anno és most is máshogy csinálnám.
Nem, az enyémre az van ráírva: “японска вата” . Van ám ilyenem: https://winrus.com/keyboard.htm
Hát a Bájkáába biztos jó. Úgyis szárazat szítam, mert nem láttam a fém betekintőbe, hogy üres. Forgatom, forgatom, és üres volt. Rátettem azt a teljesen átlátszó palástot. Nem szép, de legalább látom, mi van benne. V8-hoz már csak az volt. A V7 -ben meg még úgy lehet, sohasem használták.
igen ,jó bele magyarul japán vatta.
Pár tekerésre elegendő lesz…, de nem biztos…
Na ezzel a palásttal pár slukk, azt kiürült. Rátettem a hosszabbat. De a kémény az maradt a rövid. S még csodálkoztam, hogy nem lóg ki a vége. Én hüle. Kifolyt, megittam. Újraszereltem immár a hosszú kéménnyel. (Feri ma többet ne igyál) 26 Ga SS kerítésdrót, fél ohm. (2,5 átmérőn 7 menet, ha jól emlékszem. Nem a fused clapton eszi a levest, hanem a vastagság. Ez az SS316 csak szálhuzal, és japán vatta. 15 Wattra állítottam,és TC. Azért is tettem a Pokerre, mert annál már ismerem valamennyire, hogyan TC - z. Az új Innokin automatikusan, vagy sehogy sem csinálja a TC módot?
TC-re nem jó
Akkor jól gondoltam. A sok nikróm 80 huzalhoz jó lesz azért Wattban.
A muji nekem sem jött be. Az igaz, könnyű vele bánni és kevésbé szöszöl, de volt valami xar mellékíze 20-30 slukkig.