Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

dean winchester jumping out the window GIF

Nálam is van olyan. Nem mertem még belenyúlni. Meg van CottonClouds, meg 9clods, Pro cotton, meg Cotton bacon, meg az a nagy dobozos jó ég tudja micsoda. Egyelőre a Clouds volt, meg a Pro.

Muji csak az volt régen egyszerű használni…

1 kedvelés

Elejét hátuljat leszeded vékonyan,lehúzok egy réteget,feltekerem a kívánt vastagságra,és így lehet ritkább mint ha vágnék fél centit belőle.
Úgy sokszor volt száraz szívásom,de így nincs :smiling_face:gyors kis vatta eddig :stuck_out_tongue_winking_eye:

Így is lehet.Kezdőknek azért jó mert tudják a méretet vonalzóval mérni és vág…kész is.

2 kedvelés

Olyasmi mint ez?

3 kedvelés

Hasonló igen,ilyenem is van,de ez 5x6 cm (khm 3 éves :grin:)

Ja,és…van belőle​:rofl:

1 kedvelés

Ilyenem van nekem is. Elvétve használom. Több év alatt nem fogyott el a csomag. Most ennek az okán gondolkodom. De nem találok rá magyarázatot. Lehet, hogy a vapelést is a szokások uralják leginkább? :joy::joy::joy:

Mert vannak a kényszeres újdonságot kereső vaperek :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:és ez meg itt van előttünk :grin:

Én is a legelején kaptam a szerelős cuccok mellé. Azóta itt van, talán egyszer próbáltam. Nem tudom miért került parkolópályára​:thinking:

3 kedvelés

Mondanám,de annyira nem merem​:thinking:
Törjön el a Szabadi bicskám ha veszek vattát idén :grin:

1 kedvelés

Én ma ezt tesztelem.

10 kedvelés

5 kedvelés

Szép csapat :heart_eyes:

Köszönöm :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Egyre szebbek azok Stratum Balance-ok :slight_smile:
Remélem pár hét, és az enyém is ideér :slight_smile:
(A BF-60 panel már itt van a fiókomban)

Tisztelettel

2 kedvelés

Milyen színűt rendeltél?
Megjegyzem sokat hozzá tesz a szépségéhez ami rajta van :slightly_smiling_face:
A panelt én csak akkor rendelem, ha nálad belemegy, működik, és azt mondod megéri.

3 kedvelés

Nem hiszel nekem na szép…

Dehogynem! Ha nem hinnék, nem lennének ilyen modjaim és tankjaim :slightly_smiling_face::hugs:

2 kedvelés

Feketét. De majdnem mindegy is, a végén az is cserélve lesz :slight_smile:
De ahogy az USAban mondják Step by step.
Ami rajta van tényleg szép, az enyém meglepi
de egyben megmutatom, ígérem :slight_smile:

Tisztelettel

1 kedvelés