Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Nos, igen. De Neked nem ágyban kellene lenned? :laughing:
Hogy vagy? Jobban?

1 kedvelés

Kicsit jobban. Ötkor riadtam fel egy rémálomra, 38.8 már csak a lázam, amúgy meg mint akit kerékbe törtek. Íz, th nincsen…
De a tegnapinál már jobb a helyzet.:slightly_smiling_face: Úgyhogy fekve postoltam.

1 kedvelés

Reméljük gyorsan rendbe jössz. Kitartás!

1 kedvelés

Tegnap lemaradtam, de most pótolom a mese hullámot, a nagy kedvencemmel! :heart_eyes: :sweat_smile:

6 kedvelés

A másik kedvenc! :heart_eyes: :sweat_smile:

4 kedvelés

Ennek cool zenéje volt a maga idejében :grin:
(3) Jamie és a csodalámpa - főcímdal - YouTube

4 kedvelés

Tudod, hány évig vadásztam (teljesen eredménytelenül) ezeknek a régi animációs, stb. filmeknek az eredeti zeneanyagát?
Hatalmas fúziós jazz, stb. zenék.

Amit kiadtak belőle, utángyartott bóvlit, annak köze sincs az eredeti élményhez.

Amúgy a Futrinkákat még bőven csöves FF tv-n néztük… :pleading_face::hugs::grin:

Találós kérdés: itt van-e a fórumon olyan, aki még látta azt a pár ominózus Kengyelfutó Gyalogkakukk-ot, amit magyar, saját főcímdallal nyomtak le? (Vidám gitáros zene). Természetesen a neten (is) nyoma veszett.

(Annyira eredménytelen volt ez a keresésem, hogy kezdtem pár évtized után kételkedni benne hogy leadták így. Mondjuk apámnál a lomszekrényben egy negyedsáv mono szalagorsóra “sajna” felvettem egy negyedórás részt - ideje hogy előszedjem).

Ezek a “szombat esti filmkoktél” környéki évek voltak. Amikor a Star Wars 1-et is lenyomták például :pleading_face::grin:
(Amire rá is csesztek a szinkron miatt IS).

3 kedvelés

Ezt is néztem, néha, bár itt már “nagyobb” voltam. :grin:

Nem értettem, csak hogy “rohadt menő” mocskos nyugat :+1::grin::thinking:

Én emlékszem a skyon néztem a rajzfilmeket, például ezt:
image

meg ezt:

meg az mtv-n ezt:

Fun fuct: egyiket sem értettem :joy:

2 kedvelés

A Jézuska lázasan (nem covidos :point_up:t4: ) csomagolja a karácsonyi ajándékokat…ez például kinek megy majd? :thinking: Senki nem tudja azt, ez meglepetés! :rofl:

3 kedvelés

Engem szétvágna az izgalom, hogy kié :joy: ki ne derüljön, hogy a postás kapja.:point_up:

Lehet hogy csak egy doboz? :thinking: (bár az a neve is)

A postás néni analógot szív, őt kizárhatjuk. :sweat_smile:

Ez nem csak egy doboz, ez Dániel doboz!

Annak jó:+1: az eredeti Dani betűtípusához nagyon hasonlít a felirata is.

Jó lesz driptip tárolónak :hugs: vagy polcukol.

Sziasztok! Olvastam, a mesefigurákat tárgyaltátok. Jó sokat írtatok, soká értem az aljára. Na képzeljétek, az én kislány unokáim ezekért a Huggy Wuggy figurákért vannak megőrülve. A kisebbik megígérte, leszokik a cumizásról, ha kap egy ilyen plüss figurát. A nővérének már van egy pár. Most jár első osztályba.
images
letöltés

5 kedvelés

Imádok minden aberrált horrorfilmet és blőd humort, szóval engem is megragadott első pillantásra :+1::grin:
Mindenki nem “Barbizhat”, az lenne a futószalag stílus.

A cumizás leszokás meg jó cserebiznisz. Lehet, hogy azért lett enyhe kapafogam.
(Bár ma fogalmazódott meg bennem sokadjára, hogy még 47 évesen is sokat copok :thinking::grin:)

Na, hát ez se barbi vót:

eb4b9789570e9e62a0a2708a619ff962--childhood-noah-ark

6 kedvelés

Kis kikacsintas nálam egy időben ez vitte a prímet
Kertvárosi gettó :sweat_smile::rofl:

adult swim GIF by The Boondocks

1 kedvelés

Ez így igaz, mekkora élmény volt, meg olyan is volt hogy lehetett szavazni, nem is tudom melyik napra hogy este milyen film legyen! :wink:
Sőt szombat/vasárnap mindig 7.30-kor keltem, mert 8.00-kor kezdődtek a rajzfilmek, Kengyelfutó Gyalogkakukk, Magilla Gorilla…stb! :wink: :facepunch:
Olyan öreg vagyok, hogy már megszüntették a vércsoportomat. :joy: :rofl:
Bob Hope idézet.

3 kedvelés

Mai nap hozadéka új jogosítvány éves ismétlődő oktatás + még ebéd :sweat_smile:

8 kedvelés

Szép jó napot mindenkinek. Küldök magamról és a “dohányzó” helyemről is képet. Hadd tudjátok, kinek küldtétek ezt a marhavagonnyi cuccost. Jelentem, a Berci is megépítve. Értékelés majd lejjebb.

Ez én vagyok. Keresem az ezüst kéményes Dvarw küldőjét. @Vaperina_Kinga légyszi adj neki valami magas rangot neki. Ez a huzalozás, és a levegőzés megválasztása csillagos tizes neki. Úgy ahogy van tökéletes. Ezek után a Dvarw iránti rajongásom csak fokozódott. Egyszerű, és nagyszerű tank. akinek nem tetszik, ott a Byka hasonló ízvilág, csak macerásabb. Azon mindent állítgatni, hangolgatni kell, a
Dvarwot csak bevattázom, telecsurgatom, és szívom.

Lépcsőház, padlásszoba, kerek ablak, zöld fotel, hamutál (A néhai szomszéd néni virágcserép alátéte egy kitett, és visszahozott "sámlin.

Na azért tíz tankkal nem fogok szaladgáni. A három is csak most van, amíg új a játék a gyereknek. Gondoltam arra, hogy készíteni kéne egy hevedert, mint a géppuska töltényeknek, benne a Dvarwok, a derékszíjamon, de jól néznék ki. :slight_smile:
Berserker mini 2 nagyon jól nézne ki, elég megszállott lehet a gyártója, annyi tartozékkal küldték, hogy párját ritkítja. A Siren2 után a második gunmetal tankom, pedig imádom ezt a színt, pláne a poker modhoz nagyon illk. Most csak a hátrányokat sorolnám, ha nem haragszotok, majd egyszer tervezek egy teljes értékelő blogot a tankokról, de nem ma, ma bejgli sütés van, ugyanis én vagyok a család pékje, és cukrásza. Berserker mini hátrányai: Bár van hozzá 8 AFC (köztük 2 lyukú is) nekem az egész a nagyon homlokhorpasztótól az éppen szívhatóig terjed. Előnye, most jöttem rá, mi az értelme az egy oldalra kihozott vezeték leszorítóknak: Az, hogy az AFC betéteket a tekerés kivétele nélkül menet közben is bármikor cserélhessük. Gyönyörűen kidolgozott fém részek, de az oldalán a furatsor csak kamu huzatszabályzó, nem elfordítható. Úgy süvölt bele a levegő, mintha én lennék a Dart Wader. Az az Innokin feliratú fekete gumi nem dísznek van, ő a hangtompító.
A harmadik kazán az Ulton gyártmányú, @Janos_Groszeibl ne haragudj, még most sem tudom pontosan, minek hívjam, akkor ez most No.1, vagy Noi, vagy micsoda? Nagyon jó, erőteljes ízei vannak, akár egy törpe Dvarw, csak éppen felültöltös, meg macerás csipesszel bedugdosós lelógatós vattás. Egy nagy hibája, hogy az AFC betétet csak egy miniatűr O-ring fogja, ha csak hozzá érek, fel -le ugrál. Még jó, hogy összeszerelt állapotban nem látom, mert szívbajt kapnék, ha látnám kiugorni a helyéről. A kínaiaknak csak arra volt eszük, hogy pirosra fessék. Másik hátrány a műanyag betekintőn levő csavarmenet. Már a második napon gumikesztyűs akció volt a szétszedése. Úgy összeszorul, nem tudom, hogy egyszer törés lesz -e a vége? Azért kellett szétszednem, mert kicsit korrigálni kellett a tekerésen, hirtelen felugrott 2 ohmra, valószínűleg nem jól volt leszorítva. Persze új vattát kapott, most jól viselkedik.
Elnézést kifelejtettem, a Berserker mini tankja elég kicsi lehet, bár 22 mm-es, de a Galaxies -hez kapott pocakos üveg nem megy rá, mert ahhoz túl rövid a tank fém belseje maga.Viszont adtak hozzá egy átláthatatlan, de gravírozott fém palástot, és egy műanyagot (Nem tudom, minek, ha már üveg és fém is van? Hogy mutogathassam, hogy sárga is lehet a külseje? ) Viszont a mellékelt 3 driptip között egy hosszú, hűtőbordás is van. (Az van rajta most.)

8 kedvelés