Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Malacka

peppa pig GIF

1 kedvelés

Oláh Jesus comi estada :sweat_smile: Le Pedró a vezeték neve :rofl:

Amikor vasárnap hajnali 7kor zártam a club-ot és hazaértem csak arra a kurvafárasztó TeleTabi-ra tudtam elaludni :joy: Mert mikor ezer wattok dübörögtek egész éjjel a fülembe + a sok ittas böszme + stb akkor voltam olyan kimerült, hogy már az elalvás sem egyszerű. Ilyenkor a felnőtt fejjel mindennél fárasztóbb TeleTabi a jackpot :joy::joy:

1 kedvelés

Hugs GIF

Erről beszélek :joy: szerintem ez a gyerekeket is kizökkenti a fejlődésből :joy:

Ebből annyit láttam:itt egy domb,itt is egy domb :rofl::rofl::rofl:ott megbántam mindent :rofl:

A legjobb

1 kedvelés

Ez igaz kedvenceim közé tartozik…

Hát, itt már nem kisgyerek voltam…

letöltés (11)

2 kedvelés

happy endings drooling GIF

Ez is olyan,amit felnőtt fejjel jobban tud értékelni az ember.Van egy pár ilyen rajzfilm egyébként.Pl a Gumball,vagy a Park műsor.De azt is megnézném,hogy mit szívtak ennek az alkotói​:joy:
Kalandra_fel!_big

Jó én egy kicsit más felől közelítek amúgy ezek sem olyan rosszak egy kis mellék anyag mellet :grin:.
Anime .:Corpse party
gore stílus (véres, életközeli) szépen lassan lenyesik a társaságot :rofl::sweat_smile:

image

another 9 animes GIF

1 kedvelés

Jó reggelt :blush::melting_face:

6 kedvelés

Nincs olyan ember a földön aki ne utánozta volna Kartács hangját. :grin:

Nálam is ezek mentek. :blush: Meg Frakk és Mézga család.

3 kedvelés

Én még ma is nézem. :no_mouth:

Tiniknek akkor ez igazi “lázadós” volt, már akkor is bírtam az ilyen “light aberrált” blőd hülyeségeket.
Hát, igen…az első MTV adások. Meg később a Cartoon. Az se most volt.:grin:

2 kedvelés

Lumpy a kedvencem, nem tudom miért. :thinking: Azt hiszem éjjel ment valamikor a cartoon-on, vagy már reggelbe menően, de nem emlékszem pontosan mikor. Igen, valóban lázadóan hatott. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én még németül néztem az MTV-t, jó tudom, Te is. Kár, hogy elrontották. Addig volt jó, míg nem lett magyar MTV is.

1 kedvelés

Igen…meg ehhez nem kellett nagy angol tudás :grin:mikor először láttam, még oroszt tanultam.
Magyar MTV-t már nem igazán néztem, sok zenei műfaj izgatott már akkoriban is, amit onnan nem kaptam meg.

1 kedvelés