Malacka
Oláh Jesus comi estada Le Pedró a vezeték neve
Amikor vasárnap hajnali 7kor zártam a club-ot és hazaértem csak arra a kurvafárasztó TeleTabi-ra tudtam elaludni Mert mikor ezer wattok dübörögtek egész éjjel a fülembe + a sok ittas böszme + stb akkor voltam olyan kimerült, hogy már az elalvás sem egyszerű. Ilyenkor a felnőtt fejjel mindennél fárasztóbb TeleTabi a jackpot
Erről beszélek szerintem ez a gyerekeket is kizökkenti a fejlődésből
Ebből annyit láttam:itt egy domb,itt is egy domb ott megbántam mindent
A legjobb
Ez igaz kedvenceim közé tartozik…
Hát, itt már nem kisgyerek voltam…
Ez is olyan,amit felnőtt fejjel jobban tud értékelni az ember.Van egy pár ilyen rajzfilm egyébként.Pl a Gumball,vagy a Park műsor.De azt is megnézném,hogy mit szívtak ennek az alkotói
Jó én egy kicsit más felől közelítek amúgy ezek sem olyan rosszak egy kis mellék anyag mellet .
Anime .:Corpse party
gore stílus (véres, életközeli) szépen lassan lenyesik a társaságot
Nincs olyan ember a földön aki ne utánozta volna Kartács hangját.
Nálam is ezek mentek. Meg Frakk és Mézga család.
Én még ma is nézem.
Tiniknek akkor ez igazi “lázadós” volt, már akkor is bírtam az ilyen “light aberrált” blőd hülyeségeket.
Hát, igen…az első MTV adások. Meg később a Cartoon. Az se most volt.
Lumpy a kedvencem, nem tudom miért. Azt hiszem éjjel ment valamikor a cartoon-on, vagy már reggelbe menően, de nem emlékszem pontosan mikor. Igen, valóban lázadóan hatott.
Én még németül néztem az MTV-t, jó tudom, Te is. Kár, hogy elrontották. Addig volt jó, míg nem lett magyar MTV is.
Igen…meg ehhez nem kellett nagy angol tudás mikor először láttam, még oroszt tanultam.
Magyar MTV-t már nem igazán néztem, sok zenei műfaj izgatott már akkoriban is, amit onnan nem kaptam meg.