Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Köszönöm szépen @Zolika fárasztó is volt meg kell hagyni ,teljes új vízvezeték,szenyviz, fűtèsrendszer ès àram az oraszekrèny mèg vissza van ès H tarifa is pipa :pray:

3 kedvelés

Szép és eredményes jövőt kívánok az új helyen. Nem semmi munka, gyönyörű lett. :heart_eyes:

Én csak felügyeltem, meg egyeztettem 1 évig, az is kva fárasztó volt, szóval…

tipping derek jeter GIF

2 kedvelés

Az a legnagyobb meló :grin:mire mindent kiválasztasz (kiválasztják​:grin:)

Szép gratulálok!
Mennyi x mennyi amper lett?
Ha kérdezhetek nagyság rendet? Kb mennyi ft a kiépítés?

Hát nálunk mindent mi választottunk, kitaláltunk, sakkoztunk a 100 soros listával, hogy a bank csak az asszony veséjét vigye, miközben a burkolóval egyeztettél, hogyan rakja fel a csenpét, de közben hívnak, hogy nincs az a parketta, amit 12 év alatt sikerült végre kiválasztani, de holnapra kell, közben a vízes fordítva rakta be a kádat, de már felfalazta, mi legyen, közben meg dolgoznod is kéne, de már megint gond van…közben az asszony veri a fejed egy lapáttal, hogy ez a konektor miért ott van, én innen már csak a gödörbe költözök, az tuti. :grin:

Ezt a részét nem ismerem,a másik oldalon álltam mindíg :rofl:,de volt pár tulajjal dolgom míg abban az iparban dolgoztam​:grin:sokféle ember van az igaz akikkel "szót"kell érteni :grin:

Nappali 32 amper plusz az èjszakai 20 amper forintàlisan viszont àt vezetèkelès óra szekrény,lègvezetèk stb.összesen 1.8 mill lett anyagostól munkadijastol

Köszönöm az infót ! 15+ dani ára… :slightly_smiling_face: :+1:

Nincs mit szívesen :slightly_smiling_face:

Köszönöm szépen ès pàrom nevében is :hugs:

Hàt nàlam hàl istennek gördülèkenyebb volt a projekt​:slightly_smiling_face:anya választotta a burkolatokat ,vill kapcsolók,zuhanykabin, mosdó kagyló stb …èn csak kivitelezés szempontból voltam èrintet​:pray:a villanyszerelő, fűtés víz szerelő szempontjából meg profikal volt dolgom így csak nyelvnyulàsig kellet melozni :sweat_smile:

2 kedvelés

Csendben maradok akkor,öt éve ugyanez még kijött nekem baráti alapon 4 ből :face_with_monocle:

1 kedvelés

Nekem egyszerűbb volt, az elején közölték, hogy nem engedélyezik a 3 fázist, problem solved. :sweat_smile:

Akkor még ingyen volt a bővítés​:grin:
Úgymond free :thinking:már akkor is ez volt a célom :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Mi az, hogy nem? Fizetek akkor lehet nem?

Most már annyira nem egyszerű…kolléga is majd nem hanyatt esett mikor kimondták az összeget neki​:disappointed:

Nekünk iker ház, levegő kábel jön be, a mi telkünk belül van, a szomszédon keresztül, így nem lehetett, maradt az 1x32.

Na az szép…

Hàt igen maceràs màr manapsàg :woozy_face:pl ott az oraszekrèny èrtem hogy az àrak az egekben de ráadásként megrendelés után vártam rà 2.5 hónapot mire meg jött :face_with_symbols_over_mouth:nah ez ami màr gyomorforgató jah ès természetesen ugye napi àron kapható ez is​:face_with_symbols_over_mouth:a másik hogy ha 32 amperig kèrtem volna akkor ingyenes lett volna a lègkàbel csere de így hogy H tarifàval igènyeltem maga csak a lègkàbel volt 350 ezer :face_vomiting: plusz az oraszekrèny 275​:face_vomiting:jah​:point_up:ès ugye mivel aranyàrban mèrik ràadás kèp mèg 60 munkanap amire kiszállítás addig reklamáció esèlye sincs​:face_with_symbols_over_mouth: egyszerűen undorító ami manapság megy,az èpitő anyagokról nem is beszélve

1 kedvelés