Köszönöm szépen @Zolika fárasztó is volt meg kell hagyni ,teljes új vízvezeték,szenyviz, fűtèsrendszer ès àram az oraszekrèny mèg vissza van ès H tarifa is pipa
Szép és eredményes jövőt kívánok az új helyen. Nem semmi munka, gyönyörű lett.
Én csak felügyeltem, meg egyeztettem 1 évig, az is kva fárasztó volt, szóval…
Az a legnagyobb meló mire mindent kiválasztasz (kiválasztják)
Szép gratulálok!
Mennyi x mennyi amper lett?
Ha kérdezhetek nagyság rendet? Kb mennyi ft a kiépítés?
Hát nálunk mindent mi választottunk, kitaláltunk, sakkoztunk a 100 soros listával, hogy a bank csak az asszony veséjét vigye, miközben a burkolóval egyeztettél, hogyan rakja fel a csenpét, de közben hívnak, hogy nincs az a parketta, amit 12 év alatt sikerült végre kiválasztani, de holnapra kell, közben a vízes fordítva rakta be a kádat, de már felfalazta, mi legyen, közben meg dolgoznod is kéne, de már megint gond van…közben az asszony veri a fejed egy lapáttal, hogy ez a konektor miért ott van, én innen már csak a gödörbe költözök, az tuti.
Ezt a részét nem ismerem,a másik oldalon álltam mindíg ,de volt pár tulajjal dolgom míg abban az iparban dolgoztamsokféle ember van az igaz akikkel "szót"kell érteni
Nappali 32 amper plusz az èjszakai 20 amper forintàlisan viszont àt vezetèkelès óra szekrény,lègvezetèk stb.összesen 1.8 mill lett anyagostól munkadijastol
Köszönöm az infót ! 15+ dani ára…
Nincs mit szívesen
Köszönöm szépen ès pàrom nevében is
Hàt nàlam hàl istennek gördülèkenyebb volt a projektanya választotta a burkolatokat ,vill kapcsolók,zuhanykabin, mosdó kagyló stb …èn csak kivitelezés szempontból voltam èrinteta villanyszerelő, fűtés víz szerelő szempontjából meg profikal volt dolgom így csak nyelvnyulàsig kellet melozni
Csendben maradok akkor,öt éve ugyanez még kijött nekem baráti alapon 4 ből
Nekem egyszerűbb volt, az elején közölték, hogy nem engedélyezik a 3 fázist, problem solved.
Akkor még ingyen volt a bővítés
Úgymond free már akkor is ez volt a célom
Mi az, hogy nem? Fizetek akkor lehet nem?
Most már annyira nem egyszerű…kolléga is majd nem hanyatt esett mikor kimondták az összeget neki
Nekünk iker ház, levegő kábel jön be, a mi telkünk belül van, a szomszédon keresztül, így nem lehetett, maradt az 1x32.
Na az szép…
Hàt igen maceràs màr manapsàg pl ott az oraszekrèny èrtem hogy az àrak az egekben de ráadásként megrendelés után vártam rà 2.5 hónapot mire meg jött nah ez ami màr gyomorforgató jah ès természetesen ugye napi àron kapható ez isa másik hogy ha 32 amperig kèrtem volna akkor ingyenes lett volna a lègkàbel csere de így hogy H tarifàval igènyeltem maga csak a lègkàbel volt 350 ezer plusz az oraszekrèny 275jahès ugye mivel aranyàrban mèrik ràadás kèp mèg 60 munkanap amire kiszállítás addig reklamáció esèlye sincs egyszerűen undorító ami manapság megy,az èpitő anyagokról nem is beszélve