Boldogat neki
Boldog születésnapot a megfelelő Pevának
[happy birthday to you]
Stenéltessen 21-ik szülcsinapcsid alkalmájából
Én, amikor az NHL-t nézem:
Túl nagy a tévéd és túl közelről nézed
Ötkor kelés, szaladás fél7-re Tszentmiklós húsüzletbe,.ott szépkártyára! évvégi bevásárlás. Utána rokonnak fejadag elvivés, majd haza, majd homemade kerékcsere extrákkal, majd ebike rendberakás mosás, kenés. Szóval Heppi Morgen
Ezekben segítségemre volt Azhad Elixírje és az elpusztíthatatlan, megbízható Expro v4.
Induljon a zaba, zene, mozi délután.
Kép nincsen.
Én is bringázok…analóg outival Azért a mez zsebében ott az ecigi
Napi 2x3.5 km melóba, meg a környéken rohangálás.
Eddig (a hátamra verődő sáron kívül) élvezem a használatát most majd fagyosabb időben leszek kíváncsi, tudok-e vele olyan poénosan esni, mint a Jackass
Igyekszem kevés/alacsony motorrásegítést használni. De a térdeim nincsenek a topon már.
Idén többnyire futottam, de még tavaly is heti 250km ment átlag 32-34kmh-s tempóban (53évesen ) 10év tekerés után idén visszavettem, gps-es sebességmérőt sem teszek fel…így nem motivál a tempó.
Pár éve még a világvégére is postáztam a bicajt
Nekem a heti 80-110 van meg, és néha rácsítelek valamelyik motorfokozattal, főleg szembeszélben vagy ha fáj a térdem. Amúgy szerettem mindig bicajozni, fénykoromban jobban ment, és többet
Nem semmi helyeken jártál.
Itt Caiman is őshonos
Te mindent szétszedsz amihez csavarhúzó kell?
Hát, kerülgettem jó darabig, csak kívülről takarítottam, de amit odabent találtam…azt nem osztanám meg inkább.
Elég régi darab már, nem akarom cserélni, így viszont muszáj kicsit törödni vele, az meg csak így megy. Mondhatni munkaeszköz karbantartás…
Az enyém most múlt 12 éves…kukkantsak bele?
Abba már felsleges, csak áss egy gödröt és dobd bele.
Látnád a gamer egeremet már nincs rajta a gyári grip réteg .
Üdv sziasztok el voltam tűnve egy pàr hónapig sajnos idő hiànyàban csak nèha futolag utolag tudtam feljönni ideaz eltünèsem oka ,otthon vàltàs ès ezzel ugye a velejàroja teljes felújításon estem àt mèg van mit tenni venni hogy kèsszen legyünk de lassan finish
Szép munka