Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Boldogat neki​:wink::blush:

1 kedvelés

Boldog születésnapot :bouquet: a megfelelő Pevának :grin:

[happy birthday to you]

1 kedvelés

Stenéltessen 21-ik szülcsinapcsid alkalmájából :birthday:

1 kedvelés

Végre van természetes fény​:boom:, így ha már aludni nem is tudok éjjeles után, haladok a rendelésekkel​:blush:

12 kedvelés

Én, amikor az NHL-t nézem:
Adc New York GIF by Romain Laurent

1 kedvelés

Túl nagy a tévéd és túl közelről nézed :rofl:

Ötkor kelés, szaladás fél7-re Tszentmiklós húsüzletbe,.ott szépkártyára! évvégi bevásárlás. Utána rokonnak fejadag elvivés, majd haza, majd homemade kerékcsere extrákkal, majd ebike rendberakás mosás, kenés. Szóval Heppi Morgen :stuck_out_tongue::grin:

Ezekben segítségemre volt Azhad Elixírje és az elpusztíthatatlan, megbízható Expro v4.:+1:

Induljon a zaba, zene, mozi délután.

Kép nincsen. :grin:

5 kedvelés

Én is bringázok…analóg outival :smiley: Azért a mez zsebében ott az ecigi :slight_smile:

Napi 2x3.5 km melóba, meg a környéken rohangálás.
Eddig (a hátamra verődő sáron kívül) élvezem a használatát​:grin: most majd fagyosabb időben leszek kíváncsi, tudok-e vele olyan poénosan esni, mint a Jackass​:grin:
Igyekszem kevés/alacsony motorrásegítést használni. De a térdeim nincsenek a topon már.

2 kedvelés

Idén többnyire futottam, de még tavaly is heti 250km ment átlag 32-34kmh-s tempóban (53évesen :grin:) 10év tekerés után idén visszavettem, gps-es sebességmérőt sem teszek fel…így nem motivál a tempó.
Pár éve még a világvégére is postáztam a bicajt :slight_smile:

1 kedvelés

Nekem a heti 80-110 van meg, és néha rácsítelek valamelyik motorfokozattal, főleg szembeszélben :grin: vagy ha fáj a térdem. Amúgy szerettem mindig bicajozni, fénykoromban jobban ment, és többet :slightly_smiling_face:
Nem semmi helyeken jártál.:+1:
Itt Caiman is őshonos :joy:

Egy egér belseje nem finyásoknak való hely! :point_up:t4:

Hogy a francba kell ezt összerakni? :joy:

Te mindent szétszedsz amihez csavarhúzó kell? :rofl::grin::wink:

Hát, kerülgettem jó darabig, csak kívülről takarítottam, de amit odabent találtam…azt nem osztanám meg inkább. :sweat_smile:

Elég régi darab már, nem akarom cserélni, így viszont muszáj kicsit törödni vele, az meg csak így megy. Mondhatni munkaeszköz karbantartás…

2 kedvelés

Az enyém most múlt 12 éves…kukkantsak bele? :rofl:

Abba már felsleges, csak áss egy gödröt és dobd bele. :joy:

Látnád a gamer egeremet már nincs rajta a gyári grip réteg :sweat_smile:.

Üdv sziasztok el voltam tűnve egy pàr hónapig :pensive:sajnos idő hiànyàban csak nèha futolag utolag tudtam feljönni ide​:woozy_face:az eltünèsem oka ,otthon vàltàs ès ezzel ugye a velejàroja teljes felújításon estem àt mèg van mit tenni venni hogy kèsszen legyünk de lassan finish​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szép munka​:fist_right::fist_left: