Nem szoktad érezni, hogy az egészet ki kéne badobni és írni helyette egy rendeset?
De, éreztem, aztán ráébredek, hogy csak sql oldalon van mondjuk 15000 objektum, amit át kéne nézni, hozzá pár százezer frondend kód, 4 kiadott és éles verzió és egy csomó ügyfél, akik már azért belefolytanak egy kanál vízbe, ha rossz betű van félkövérre állítva.
Szóval mi tudjuk, mi miért és hogy van, a szép kód kiváltságát meghagyom a fiataloknak.
Igen, mondjuk az ügyfél egy tök fölösleges ojjektum. Állandóan útban van, zavarja a szabad kilátást, akaratoskodik
Az ügyfél akkor is fizet, ha az elnevezések nem szépek, ő ebből semmit sem lát, a frontend ápol és eltakar.
Értem én hogy melóazt ismerem milyen meg a szépségeket is,de az aromák milyenek ?
Nem kellene már rákóstolnod ?
Hey bro, azok üres üvegek…előbb be kéne keverni végre.
Sziasztok, gondoltam csak szólók, nagyon figyeljetek!
Feltöltöttem Revolute számlámat, mert ha minden igaz az Olaszoknál jövő héten lesz Fekete Péntek mint tavaly, nagyon remélem?!
Kedvenc modom volt de sehol se talàlom màr
Szép napot
Te is modot készítesz…? Amint látom, tartós lesz, ha acél vasból lesz…
Sziasztok! A kolléga most hívott fel, hogy a RádioCafe 98,0Mhz-on villanycigarettás műsor van, úgy hogy siettem haza és most pont az szól nálam…
Köszi érdekes hogy kiengedték a médiába. Lassan teljesen tabu téma.
Köszi!
Meghallgattam Fifikát…
- Fázis LV UP aki ismeri az anyag megmunkálás titkát és nem fél a tűztől
Szerk bahatom a bánatos kutyának a paprikáját 10 percek később a kolegám berakta a vízbe ez hagyni kell kihűlni meneküljön előlem ki merre lát
Lassan küldheted érte a 2kg pucolt diót …mielőtt még elcseszi valamelyik kollégád véglegesen Az SS verzió már nagyon mutatós volt Drukkolok, hogy olyan legyen ami a legszebb számodra. Mindenesetre jó látni, hogy visszanyeri elveszett varázsát.
Mostantól Made in Hungary is…nem csak USA
Lehet ez még ss ez csak pár micron amíg nincs lakkozva most nem a legszebb hogy ki lett gyorsan hűtve . A diót meg ne is mond hajkurászom az ős termelőket de nekik sem volt jó a környéken mint ha minden dió le lenne fertőzve nem is tudom milyen bogár terjeszti .
Jaj a műszerész is vakarja még a fejét oda adtam neki visított és már forgott a szeme hogy mit hoztam és mit kéne csinálni . Mondta hagy ott az asztalon és csukd be az ajtót magad mögött most
Na jah, diófúróbogárjárta diót ne küldj Sikerült lepucolni a nyák-ot, mielőtt műszerészhez került?
Ha nem kapok akkor pííz lesz