Nem szoktad érezni, hogy az egészet ki kéne badobni és írni helyette egy rendeset? ![]()
De, éreztem, aztán ráébredek, hogy csak sql oldalon van mondjuk 15000 objektum, amit át kéne nézni, hozzá pár százezer frondend kód, 4 kiadott és éles verzió és egy csomó ügyfél, akik már azért belefolytanak egy kanál vízbe, ha rossz betű van félkövérre állítva.
Szóval mi tudjuk, mi miért és hogy van, a szép kód kiváltságát meghagyom a fiataloknak. ![]()
Igen, mondjuk az ügyfél egy tök fölösleges ojjektum. Állandóan útban van, zavarja a szabad kilátást, akaratoskodik ![]()
Az ügyfél akkor is fizet, ha az elnevezések nem szépek, ő ebből semmit sem lát, a frontend ápol és eltakar. ![]()
Értem én hogy meló
azt ismerem milyen meg a szépségeket is,de az aromák milyenek ? ![]()
Nem kellene már rákóstolnod ? ![]()
Hey bro, azok üres üvegek…előbb be kéne keverni végre. ![]()
Sziasztok, gondoltam csak szólók, nagyon figyeljetek! ![]()
Feltöltöttem Revolute számlámat, mert ha minden igaz az Olaszoknál jövő héten lesz Fekete Péntek mint tavaly, nagyon remélem?!
![]()
Kedvenc modom volt de sehol se talàlom màr![]()
![]()
Szép napot![]()
![]()
Te is modot készítesz..? Amint látom, tartós lesz, ha acél vasból lesz..![]()
![]()
Sziasztok! A kolléga most hívott fel, hogy a RádioCafe 98,0Mhz-on villanycigarettás műsor van, úgy hogy siettem haza és most pont az szól nálam…
https://radiocafe98.hu/
Köszi
érdekes hogy kiengedték a médiába. Lassan teljesen tabu téma.
Köszi!
Meghallgattam Fifikát.. ![]()
- Fázis

LV UP aki ismeri az anyag megmunkálás titkát és nem fél a tűztől 
Szerk bahatom a bánatos kutyának a paprikáját 10 percek később a kolegám berakta a vízbe

ez hagyni kell kihűlni meneküljön előlem ki merre lát
Lassan küldheted érte a 2kg pucolt diót
…mielőtt még elcseszi valamelyik kollégád véglegesen
Az SS verzió már nagyon mutatós volt
Drukkolok, hogy olyan legyen ami a legszebb számodra. Mindenesetre jó látni, hogy visszanyeri elveszett varázsát.
Mostantól Made in Hungary is…nem csak USA ![]()
Lehet ez még ss ez csak pár micron amíg nincs lakkozva most nem a legszebb hogy ki lett gyorsan hűtve
. A diót meg ne is mond hajkurászom az ős termelőket de nekik sem volt jó a környéken mint ha minden dió le lenne fertőzve nem is tudom milyen bogár terjeszti ![]()
.
Jaj a műszerész is vakarja még a fejét oda adtam neki visított és már forgott a szeme hogy mit hoztam és mit kéne csinálni . Mondta hagy ott az asztalon és csukd be az ajtót magad mögött most ![]()
![]()
Na jah, diófúróbogárjárta diót ne küldj
Sikerült lepucolni a nyák-ot, mielőtt műszerészhez került?
Ha nem kapok akkor pííz lesz ![]()